In deze nieuwsbrief vind je een overzicht van een aantal uitgelichte activiteiten bij Edanz de komende weken. Voel je welkom om langs te komen om sfeer te proeven of om deel te nemen aan één of meer van de vele activiteiten. In de Edanz Agenda kun je alle activiteiten overzichtelijk terugvinden. Wil je een gemakkelijk overzicht van alle los te volgen lessen, workshops, sessies of andere activiteiten, klik dan hier . Er is ook een apart overzicht van alle yogalessen en een pagina speciaal voor de Community Events, activiteiten die voor een klein bedrag of met de Edanz strippenkaart te volgen zijn.

We hopen je binnenkort te ontmoeten bij Edanz!

Feestelijke Opening za 4 juni

Hapjes – Drankjes – Live Muziek

Kom op zaterdag 4 juni van 13.00 - 17.00 uur naar de feestelijke opening van Stichting de Verbinders bij Edanz!  Maak kennis met de mensen achter sociaal restaurant Eten bij Edanz , de Fietsenreparatie, Taalcafé en meer inspirerende projecten voor en door bewoners van Wijk de Hoogte.

Geniet van heerlijke vers bereide hapjes en drankjes op de onlangs opgeknapte en opnieuw ingerichte terras! Om 14 uur zal Pascal Roemer de officiële opening verzorgen. 

I'm an image
I'm an image

Lunch Oekraïne  

Vorige week is tijdens deze lunch €440 opgehaald ten behoeve van Humanitaire hulp in Oekraïne! De helft van dit geld is naar Stichting Life Guardians gegaan en de andere helft naar seekjustice.nl .

Een aantal Oekraïense vluchtelingen heeft, samen met Azer en Yamen van Eten bij Edanz, een heerlijke Oekraïense lunch klaargemaakt voor deze verbindende actie.

Op de foto zie je onze collega Olesia (midden), die de lunch heeft georganiseerd, samen met haar docent en medecursisten van de taalschool, die er ook bij waren.

Klik op onderstaande activiteit om naar de pagina

op de agenda te gaan voor meer informatie.

logo

Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief.

Wil je geen e-mails meer van ons ontvangen?

Je kunt je hier uitschrijven van deze nieuwsbrief.

© 2021 Edanz