Kom morgen langs tijdens de laatste feestelijke dag van de Open Week!

 

We naderen alweer de laatste dag van onze Open Week en zijn verheugd te vernemen dat deze editie voor velen een hele fijne vorm is om kennis te maken met een gevarieerd aanbod van workshops en sessies en uiteraard de smakelijke maaltijden - geserveerd door het Sangha Café en bereid in de keuken van De Verbinders.


Ook de pauzes en de nazit is heel gezellig en wordt er nog menig taartje genuttigd met een heerlijke chai latte, dan wel een smoothie of een fris drankje.

 

Morgen vervangt Folkert Rienstra de Deep Listening workshop van Yolanda Blaauw, die wegens een ongeval niet aanwezig kan zijn. Folkert gaat een meditatief klankconcert verzorgen. De workshop van Elly van Gerrevink "Van huis naar thuis" van 11 - 12 uur is wegens ziekte komen te vervallen.

 

Morgen zijn er vier rondes van workshops: van 11.00 -12.00 uur | 12.30 - 13.30 uur| 14 - 15 uur | 15.30 - 16.30 uur. Via deze link kan je ze allemaal bekijken, je keuze maken en aanmelden. In deze nieuwsbrief hebben we een aantal van deze workshops uitgelicht.

 

Tussen de workshops door kun je genieten van een heerlijke lunch en diverse hapjes en drankjes.

 

Na afloop van alle workshops en sessies verzorgt Sangha Café een feestelijke afterparty met een jamsessie in studio 1; meditatie & circle space in studio 2; een heerlijk vegan buffer met eten & drinken in de Centrale Ruimte; Open tafels met verbindende activiteiten en natuurlijk zoals altijd een open en veilig atmosfeer! Kijk hier voor een sfeerimpressie.

 

Namens alle vrijwilligers en medewerkers van Centrum Edanz graag tot morgen!  ♥ 

I'm an image

Meditatief klankconcert

Folkert Rienstra is bereid geweest om op de valreep Yolanda Blaauw te vervangen op zaterdag en er is nog plek voor zijn klankconcert!

Er zijn klanken en muziek van schalen, gong, snaarinstrumenten, percussie en zang.
Ontspannen liggen of zitten. Even terug bij jezelf. De woorden en de klanken in rust laten komen. Merk wat het met je doet.

Wees welkom,
Folkert

I'm an image

Chakradance

Chakradance – dans in alle openheid en zonder oordeel op weg naar innerlijke vrijheid!

Tijdens deze kennismakingsworkshop dans en ervaar je al je zeven Chakra’s. Begeleid door muziek en visualisaties die resoneren met je Chakra’s, word je meegenomen op een dynamische dansreis door jouw eigen energiecentra.

Eventuele geblokkeerde energie wordt ontrafeld en in balans gebracht. Chakradance™ is het ritme voor je ziel en pure vrijheid. 

I'm an image

Energy Yoga

Energy yoga is een manier om levensenergie en vreugde terug te brengen in jezelf. Bewustzijn te verdiepen en de verbinding aan te gaan met lichaam en wezen.

Tijdens de Energy Yoga lessen werken we met yin yoga, yin flows, bekrachtigingen, ademhaling. Alle lessen zijn erop gericht om jou in je kracht te zetten. 

Energy yoga zorgt voor doorbraken en manifestaties die jouw laten voelen dat er heel veel mogelijkheden zijn.

I'm an image

Opstellingen

Loop je in je leven steeds tegen dezelfde dingen aan en wil je daar eens op een andere manier naar kijken? Doe dan eens een opstelling! We werken tijdens deze proefles individueel. We zetten je vraag en de zaken die er bij horen in de ruimte neer en kijken wat zich aandient.

I'm an image

Intuïtief systemische opstelling

Over voelen, familie en het veld.
Bij intuïtief systemisch werken staat voelen centraal. Voelen, en zakken in je lichaam. Zo wordt je lichaam de poort naar het veld waardoor hetgeen wat jouw remt, blokkeert of pijn doet gezien en gevoeld kan en mag worden. Via jouw lijf, niet via je hoofd of je denken.
Door echt te voelen raak je aan blokkades en wonden, waardoor heling in beweging wordt gezet. Vaak gaat het om oude wonden uit je familie systeem. Om oude wonden die verborgen moesten blijven. Eenmaal in het licht verliezen ze hun belemmerende kracht.

I'm an image

Het Innerlijk Huwelijk

Een weg uit symbiose en afhankelijkheid naar autonomie en verbinding in liefdesrelaties. Twee oerkrachten
Het ‘Innerlijk Huwelijk’ ontstaat door de optimale samenwerking van de twee oerkrachten: de scheppende, mannelijke levensenergie & ontvangende, vrouwelijke levensenergie die in de mens aanwezig zijn o.a. als het denken & voelen. Als het denken & voelen elkaar tegenwerken, ontstaat drama, emotie en strijd. Ondanks hun contrast is het diepste verlangen van het denken & voelen om één te zijn. 

I'm an image

BellyFit

Bellyfit® is een holistische workout speciaal voor vrouwen, waarin (buik)dans en yoga samenkomen. Het format is ontwikkeld voor en door vrouwen om sterker, zelfverzekerder te worden en met meer plezier je lichaam te bewegen. De les is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd en conditie.

I'm an image

Embodiment

Voor veel mensen is het contact met het lichaam op de achtergrond geraakt, en zitten we meer ‘in ons hoofd’. Herstellen naar een gezond balans begint dan met het – via contact met je lichaam en gevoel – leren stilstaan bij jezelf; hoe het echt met je gaat, wat je echt wilt, wie je echt bent, en van daaruit stappen te nemen die voor jou kloppend zijn. Bij de trainingen van de Herstelacademie merken we steeds weer hoezeer het een uitdaging kan zijn om te zakken en contact met onszelf te maken in het hier en nu. De module Embodiment is geheel gewijd aan lichaamsgerichte benaderingen die dit proces ondersteunen.

I'm an image

Moedercirkel

Lieve moeder,

Al eeuwenlang komen vrouwen samen om zich met elkaar te verbinden, te delen en elkaar te steunen. Als moeder heb je vaak vele ballen in de lucht te houden, zorg voor je kind(eren), het huishouden, eventueel werk of partner en een sociaal leven. Wat je hierbij nog wel eens kunt verliezen is de verbinding met jezelf. Die eigenlijk de basis heeft te zijn van al het andere. Des te belangrijker om ook momenten voor jezelf te creëren en jezelf te voeden. En wat is er nou fijner om dat te doen in een cirkel van moeders?

I'm an image

Man-zijn

De mannencirkel is voor mannen die op een ontspannen wijze contact willen maken met zichzelf. Die ‘uit de ban’ van hun verleden willen loskomen en weer vanuit hun essentie en kracht willen gaan leven. Die willen ontdekken waar hun verlangen ligt en de inspiratie naar uitgaat, en wat er voor nodig is om daar meer invulling aan te geven in het leven. In de mannencirkel helpen, ondersteunen en bekrachtigen we elkaar om je mannelijke essentie op de diepste wijze te transformeren. Het is de plek voor mannen die op zoek zijn naar een plek waar ze op een regelmatige basis contact kunnen maken met anderen op dit pad. Kom het ervaren!

I'm an image

Vrouwenkracht cirkel

Wil jij direct naar de kern van jouw aangeleerde programma’s, jouw pijn en angsten? In deze kennismaking gaan we met een filosofisch perspectief met elkaar in gesprek, over de invloed en bevrijding van schuld en schaamte in en uit jouw dagelijkse leven. Je maakt kennis met de werkelijke functie van emoties in deze menselijke ervaring. Over de zin en onzin van ego en je leert hoe je de wet van de aantrekkingskracht bewust kunt gebruiken om werkelijk ALLES te creëren wat jij wilt.

I'm an image

Breng je missie in beweging

Middels meditatie, theorie en praktijk en cursusmateriaal ga je je werkelijke stappen doorvoelen en leer je hoe je de EFT-techniek toe gaat passen op je eigen proces, zodat je thuis een tappingsessie kunt doen die je tijdens de cursus hebt ontwikkeld én in staat bent een nieuwe te ontwikkelen wanneer je wordt belemmerd door niet-helpende patronen en onzekerheden.

Kom tijdens de Open Week kennismaken met hoe EFT werkt en voelt.

 

 

logo
FacebookInstagram

Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief.

Wil je geen e-mails meer van ons ontvangen?

Je kunt je hier uitschrijven van deze nieuwsbrief.

© 2021 Edanz