Home Events (Archive) - Edanz Agenda Vrouwen Workshop Introductie workshop “Belichamen van je vrouwZijn”

Introductie workshop “Belichamen van je vrouwZijn”

Een introductieworkshop waarin wij (Linda Olk en Avelien Jansen) je laten ervaren hoe het is om jouw vrouwZijn te belichamen en thuis te komen in jezelf. Beide ervaren we zelf meer bekrachting maar ook verzachting door het steeds dieper zakken in ons bekken en vrouwelijkheid. En kunnen we duidelijker zelf regie nemen over ons eigen leven. Met meer vreugde, vertrouwen en levenslust als gevolg.

Het uitgangspunt voor ons allebei is altijd ons lichaam geweest en vooral om je echt veilig te gaan voelen in je eigen lichaam. Om het harde werken en “moeten” los te laten en te ervaren dat het ook zachter kan en je het niet alleen hoeft te doen. Dat alles in ons er toe doet en van waarde is. Dat het duister, het licht en onze fijngevoeligheid helemaal welkom zijn en dat expressie geven aan alles wat er in je leeft je helpt om je eigen plek in te nemen.

Hier nemen we je graag in mee. In maart start onze vrouwentraining en deze middag kun je kennismaken met ons en de manier waarop wij werken. Ook als je niet mee wilt doen met de training ben je deze middag van harte welkom om je te verbinden met je eigen unieke vrouwZijn. We zullen vooral fysieke oefeningen doen om aan den lijve te ervaren wat er nu in je leeft en naar buiten wil komen. Je lichaam draagt een ongekende wijsheid in zich en weet de weg, ook als je hoofd het niet begrijpt.

De kosten zijn €15 euro en we ontmoeten je graag!

Wil je meer lezen over de training die we in maart starten, kijk dan op https://delevensgenieter.nl/vrouwentraining.html

Datum

11-02-2024
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:30
Categorie

Docent

Avelien en Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *