Intimiteit en Verbinding

Misschien wel het diepste verlangen van de mens is om geliefd en gewaardeerd te worden. Om in verbinding met een ander te leven en daarin helemaal jezelf te kunnen zijn.

En tegelijk is dit ook super spannend. Om de oprechte ontmoeting aan te gaan en jezelf helemaal in te brengen met alles wat er in jou leeft. Voor mij is het in ieder geval elke keer weer een uitdaging om in verbinding met de ander mijn eigen waarheid te leven.
Sterker nog, om helemaal eerlijk en trouw naar mezelf te zijn over wat ik het allerliefste wil. Maar als ik dat wel doe, zijn de vreugde en vervulling die ik daarna voel, de spanning van te voren helemaal waard. Er is weinig zo helend als werkelijk ontvangen en (aan
)geraakt te worden door iemand met een open hart.

Daar gaan we in de veilige bedding van deze vrouwencirkel mee oefenen. Juist als vrouwen onderling kunnen we elkaar hier enorm in steunen en oefenen met ons kwetsbaar opstellen. Dat doen we deze keer door onszelf en elkaar aan te raken. Omdat ons lichaam ook hierin onze gids is. Ons lichaam weet precies wat ze wel en niet fijn vindt en kan dat ook heel goed kenbaar maken. De vraag is: durven we daar naar te luisteren?

We onderzoeken eerst hoe het is om onszelf aan te raken. Welke aanrakingen we daarin het prettigst vinden. Hoe nabij we onszelf kunnen komen. Om vervolgens te ervaren hoe we daar trouw aan kunnen blijven in verbinding met een ander. We werken oa met de Wheel of Consent, een prachtige manier om zowel je behoefte als je grenzen heel duidelijk te voelen en aan te kunnen geven.
Een prachtige ontdekkingstocht die je een diepe en liefdevolle verbinding met jezelf en anderen zal brengen.

Praktische informatie:

De cirkel is de laatste van een drieluik (die je ook prima los van elkaar kunt volgen) op 21 februari van 9.30
12.30 uur in Studio 10 van Edanz te Groningen.

De kosten zijn 35,00.

De eerste 2 cirkels zijn op 24 januari en 7 februari (meer informatie vind je op https://delevensgenieter.nl/vrouwencirkels.html). Opgeven kan door mij een mailtje te sturen op avelien@delevensgenieter.nl

Ik hoop je te ontmoeten!

Datum

21-02-2024
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Docent

Avelien Jansen

Ik ben Avelien en ik inspireer vrouwen om van zichzelf en hun leven te genieten. Dat doe ik als coach en trainer en ik werk vooral lichaamsgericht en met expressie geven aan wat er in je leeft. Dans, stembevrijding en de laatste jaren komen daar ook steeds meer tantrische oefeningen bij en heb ik ervaring opgedaan met de taoïstische visie op onze seksuele energie. En in al die vormen ervaar ik dat het gaat over jezelf volledig welkom heten zoals je bent en Ja zeggen tegen alles wat je ervaart. Jij doet er toe. En alles wat er in jou leeft doet er toe. Tantra word snel geassocieerd met seks maar voor mij gaat het vooral over dat je het leven volledig toelaat en ervaart. Dat je in je lichaam aanwezig bent en voelt wat iets met je doet. En daar uiting aan geeft als dat nodig is. En ja, dat is incl. je seksuele energie, een sterke kracht in onszelf die we vaak onderdrukken. Net als woede, verdriet en schaamte. En hoe bevrijdend het is om te ervaren als echt alles er mag zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *