Beste vrijwilliger,

Bij Stichting Edanz is de vakantie vandaag aangebroken! De komende drie weken zijn er geen normale Edanz activiteiten. Centrum Edanz blijft echter gewoon de hele zomer open, dus voel je welkom om langs te komen voor een lekker hapje of drankje van restaurant de Verbinders!

 

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben is er nu elke woensdag t/m zondag vanaf 19 uur Sangha Café bij Edanz met allerlei activiteiten. Zie hieronder voor meer info!

 

Aankomende dinsdagavond is er Herstelcafé in Studio 4. We gaan dan een inspirerende documentaire bekijken en na afloop is er tijd om na te praten. Voel je welkom om langs te komen (wel graag van tevoren opgeven via edanzherstelacademie@gmail.com.)

 

Lees deze nieuwsbrief goed door, en geef je alvast op voor de Feestelijke opening van het nieuwe seizoen op 2 september!

 

Namens het hele team van Edanz wensen we jullie een superfijne vakantie!

Save the Date​

Graag willen we het nieuwe seizoen samen met jullie op een feestelijke wijze openen. Op vrijdag 2 september hebben we vanaf 11 uur een bijeenkomst met een verrassingsworkshop! We sluiten daarna af met een gezamenlijke lunch. Ben jij er ook bij?

Op maandag 5 september start de Open Week bij Edanz. De hele week worden er in de avond introductieworkshops en proefsessies aangeboden van de docenten en therapeuten die in het najaar aanbod hebben bij Edanz. Overdag zijn er introductieworkshops van de Herstelacademie. Op zaterdag 10 september worden er overdag introductieworkshops en proefsessies aangeboden.

Tijdens de Open Week hebben we vele handen nodig om alles soepel te laten verlopen en tijdig klaar te hebben staan. We zouden het erg waarderen als jullie hieronder kunnen aangeven op welke tijdstippen jullie (extra) beschikbaar zijn tijdens de Open Week. Op zaterdag krijg je bij elke dienst ook iets te eten. Hoe meer tijdsvakken je kiest, hoe fijner dat is voor iedereen: vele handen maken licht werk. En we gaan er een gezellige week van maken!

I'm an image

Herstelcafé

Het Herstelcafé is een ruimte waarin we elkaar op een ongedwongen manier kunnen ontmoeten. We beginnen de avond met een inspirerende documentaire - deze keer over de spirituele gemeenschap rond de Buddhistische monnik Thich Nhat Hanh. 

Na afloop is er ruimte om te delen, met elkaar van gedachten te wisselen of gewoon samen te zijn. Ben jij er ook bij?

Dinsdag 2 augustus van 19.30 - 21.30 uur. Graag van tevoren aanmelden via edanzherstelacademie@gmail.com

Kundalini Meditatie

Vasu is weer terug bij Edanz om één van Osho's meest bekende en plezierige meditaties, De Kundalini, te begeleiden. Osho heeft veel van zijn meditaties specifiek voor de 'Westerse mens' ontwikkeld. De moderne mens heeft te maken met veel prikkels en heeft daarom moeite om stil, gefocust en alert op een kussen te zitten. 
De Kundalini Meditatie laat je energie meer stromen op de plaatsen waar je misschien blokkades hebt of waar je energiestroom onderdrukt wordt.

Woe 3 augustus 19.00 - 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

I'm an image

Jamsessie @sanghacafé

Sangha café is een Bewust café waar we elkaar ontmoeten, eten, dansen, leren, groeien en geïnspireerd worden!
We verwelkomen je graag 🙂

Op donderdag 4 augustus hebben we Jamsessie. Kom langs om te spelen of te luisteren, extra versterkers en instrumenten zijn van harte welkom!

Donderdag 4 augustus van 19.00 - 23.30 uur. 

Aanmelden is niet nodig