Zwangerschapscursus ‘Relaxed bevallen vanuit regie’

Groepscursus ‘Relaxed bevallen vanuit regie’ voor stellen

Invloeden van Hypnobirthing en Vrije Geboorte neem ik mee in deze holistische zwangerschapscursus ‘Relaxed bevallen vanuit regie’. Plus de positieve geboorte van mijn zoon.

Tijdens de cursus laat ik jullie zien dat bevallen vooral een hele bijzondere ervaring en transformatie kan zijn naar het ouderschap, dat je het echt samen kunt gaan beleven, zodat het zowel voor jullie als ouders, als voor jullie kindje een moment wordt dat jullie nooit meer zullen vergeten en dat jullie bovenal bekrachtigd.

Een zachte geboorte werkt zo positief door in de kraamtijd, de hechting en het ouderschap.

Uiteraard leer je alles over de fysiologie van het lichaam, ontspanning, je keuzemogelijkheden, je mindset, krijg je fysieke en mentale oefeningen, leer je over het vierde trimester en nog veel meer.

Wie ben ik?
Ik ben gefascineerd door alles rondom geboorte en het ouderschap. En bovenal vrouw en moeder van een zoon van 3. Samen met mijn vriend en zijn 2 kinderen wonen we in Groningen.

Bewust leven is voor mij heel belangrijk. Je hebt zelf invloed op iedere stap die je zet in je leven. Door aandachtig te zijn en los te laten, kan ik me overgeven aan wat zich ontvouwt. Hierdoor is mijn leven volledig veranderd de afgelopen jaren. Mijn gezin, mijn werk, de geboorte van mijn zoon. Allemaal bewuste keuzes over wat, wanneer en hoe. Stap voor stap. Ik geniet van het proces in mezelf én om dat te volgen bij de mensen om me heen.

Praktisch
Wanneer: 2 wekelijks op maandagavond
13 en 27 september, 11 en 25 oktober 2021
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Kosten: € 325,- per stel
(inclusief materiaal, BTW, thee en iets lekkers)
Aanmelding www.verwachtingsvol.nl of vivi@verwachtingsvol.nl

Datum

13-09-2021

Tijd

18:30 - 21:30
Vivi Bolhuis

Docent

Vivi Bolhuis
Email
vivi@verwachtingsvol.nl
Website
http://www.verwachtingsvol.nl

Ik ben gefascineerd door alles rondom geboorte en het ouderschap. En bovenal vrouw en moeder van een zoon van 3. Samen met mijn vriend en zijn 2 kinderen wonen we in Groningen. Bewust leven is voor mij heel belangrijk. Je hebt zelf invloed op iedere stap die je zet in je leven. Door aandachtig te zijn en los te laten, kan ik me overgeven aan wat zich ontvouwt. Hierdoor is mijn leven volledig veranderd de afgelopen jaren. Mijn gezin, mijn werk, de geboorte van mijn zoon. Allemaal bewuste keuzes over wat, wanneer en hoe. Stap voor stap. Ik geniet van het proces in mezelf én om dat te volgen bij de mensen om me heen.