Training Herstelacademie | Zelfcompassie

Geef je hier op voor de introductieles op donderdag 14 april van 14.00 – 15.00 uur

Zelfcompassie is onszelf behandelen met dezelfde vriendelijkheid en hetzelfde begrip en geduld als waarmee we een vriend behandelen wanneer er iets mis gaat. Een goede vriend voor jezelf zijn en dit te blijven doen wanneer er moeilijke dingen en emoties op je pad komen. 

In deze zelfcompassie training leer je stap voor stap: harde zelfkritiek los te laten, niet langer onmogelijke eisen aan jezelf te stellen als dingen anders gaan dan je had gewild en vrede te hebben met je imperfectie. Dit lijkt misschien heel gewoon en vanzelfsprekend, maar in werkelijkheid zijn we helaas meestal behoorlijk hard naar onszelf.

Je leert met een open, accepterende en warme aandacht bij jezelf te zijn en bij de ervaring te blijven. Zo leer je met je zelf om gaan zoals je met een goede vriend zou omgaan: met vriendelijkheid, zorg en begrip. 

Dit doen we door middel van geleide meditaties en informele oefeningen in een training die bestaat uit 9 lessen van 90 min.

Voor aanvang en na afloop van de cursus zal een korte kennismakingsgesprek/afrondingsgesprek plaatsvinden van een half uur.

Meedoen

Heb je interesse om mee te doen? Maak dan hier een afspraak om kennis te maken of kom naar de introductieles op donderdag 14 april van 14.00 – 15.00 uur

Heb je al een kennismakingsgesprek gehad, dan kun je hier laten weten dat je mee wilt doen.

Wanneer

9 x vrijdagochtenden 9.30 – 11.30 uur

22 april t/m 24 juni

 

 

 

Datum

22-04-2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:30
Categorie
Liz Hofstede

Docent

Liz Hofstede
Email
lizhofstede@gmail.com