Yoga Nidra

‘De stem van mij hart spreekt als ik luister met de oren van de ziel. Ik open mijn zintuigen en ontvang met heel mijn wezen. Ik verwonder mij over het mysterie en koester’

Met de nieuwe maan van loslaten en onsterfelijkheid aan de hemel bewegen we naar de diepe schemer van de herfst. Een bijzonder krachtige tijd voor deze bijzondere practice.

Yoga Nidra betekent letterlijk de slaap met bewustzijn. Het verwijst naar een staat van diepe ontspanning waarbij de geest helder en ontvankelijk is. Behalve dat een uur Yoga Nidra net zoveel ontspanning geeft als 4 uur slaap is het een techniek die meer beoogt: de vereniging met jezelf.

Wanneer het lichaam rust in volledig aanwezig zijn zonder de afweermechanismen die we opgebouwd hebben, komen we in contact met de stem die ons wil leiden naar zelfrealisatie. Naar dat wat we ten diepste verlangen van het leven. Wanneer we onszelf ruimte geven om stil te zijn, zijn we in staat het fluisteren van het hart te horen.

In deze staat van ontspanning zijn we uiterst ontvankelijk voor suggestie. Iedere gedachte valt weerstandsloos in de open handen. Wat wil jij uitnodigen in je leven?

In deze workshop neem ik je mee op een reis door de verschillende lagen van het lichaam en het bewustzijn dat daar door heen beweegt. De Yoga Nidra wordt ingeleid met oefeningen en bewegingsmeditaties. In de Yoga Nidra zelf lig je ongeveer 45 minuten op een matje.

We starten om 19 uur. Het is fijn als je minimaal 10 minuten van tevoren aanwezig bent.

Opgave via een mail naar info@fireofwaya.com
De kosten zijn € 20,- welke je contant of per overboeking kunt voldoen.

Datum

03-10-2021
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:15
Categorie
Inge van Nimwegen

Docent

Inge van Nimwegen
Email
info@fireofwaya.com
Website
https://fireofwaya.com/
Schuiven naar boven