Power Yoga midden

Poweryoga:
Een actieve les waarin de zonnegroet centraal staat om het lichaam warm en soepel te maken en te houden.  Deze stijl van yoga is wel wat sportiever dan de rustige yoga vorm die ik ook geef (zie ‘yoga’), ideaal als je beweging en ontspanning wilt combineren. We onderzoeken de grenzen die ons lichaam aangeeft en de mogelijkheden die tot onze beschikking staan om ons krachtig en vrij te voelen. Bovendien maken we onze spieren sterker en verbeteren onze conditie. De energie die je al in je hebt komt los en gaat stromen.

Na de poweryogales bruisen de meeste mensen van energie en zijn tegelijkertijd rustig van binnen, een heel tevreden staat van zijn!

Ik geef een reeks lessen waarbij er een opbouw is in de oefeningen en bewustwording. De bedoeling is dat je je opgeeft voor een vaste groep 1x per week. Maar mis je toch een les mag je ook op een ander tijdstip gedurende de cursus inhalen bij een van mijn lessen. 


Praktische informatie: 

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar caroyoga.nl@gmail.com
 
Prijs: € 66,- voor 6 lessen. NB. Stroom je in, dan  worden alleen de resterende lessen tot aan het einde van de cursus in rekening gebracht. 

Meer info:  Caro Yoga. 

Lesrooster Caro Yoga:

Datum

29-06-2021

Tijd

18:00 - 19:00
Categorie
Caro Yoga

Docent

Caro Yoga
Email
caroyoga.nl@gmail.com
Website
https://www.caroyoga.nl/