Yin Yoga (vrijdag)

Boek direct jouw (proef)les:  https://www.yinlife.nl/proefles

Bij Yin Life is iedereen welkom: beginner of ervaren, meer of minder flexibel, nuchter of spiritueel. Je wordt met open armen ontvangen. We zijn niet alleen een groep yogi’s, we zijn familie. Er is persoonlijke aandacht voor jou binnen een kleinschalige, warme tribe.

Al meer dan 5 jaar geef ik yogalessen, gespecialiseerd in Yin Yogavormen en ben ik breathwork professional. Yoga en ademwerk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ademwerk brengt diepe rust en ontspanning in jouw practice. Daarom kun je bij Yin Life naast yoga ook ademwerk doen!

Yin Life is de yogastudio in Groningen waarbij de focus ligt op rust en ontspanning. Doormiddel van zachte aanrakingenontspannende geuren en klanken wordt net dat beetje extra geboden.

Wil je meer verdieping op het gebied van lichaamsgericht werk? Ook dat kan bij Yin Life! Meerdere keren per maand staan er events en retraites op de agenda.

Wat is Yin Yoga?
Yin Yoga is een rustige, meditatieve vorm van Yoga, waarbij je niet zoveel beweegt. Yin Yoga is gericht op het dieperliggende bindweefsel, daar waar de spanningen in ons lijf zich opslaan.

De houdingen worden bij Yin Yoga langer aangehouden dan bij de meeste andere vormen van yoga. Meestal zo’n 2 tot 5 minuten. Hierdoor krijg je de tijd om je aandacht naar binnen te brengen en langzaam te zakken in ontspanning.

Dit kan ongemak met zich meebrengen, zowel fysiek als mentaal. Ik leer je door het ongemak heen te ademen, zodat je ook in het dagelijks leven beter in staat bent om kalm en ontspannen te blijven in stressvolle situaties.

Lesrooster:
Dinsdag 20:00 – 21:15 Restorative Yoga
Donderdag 19.00-20.15 Yin Yoga
Vrijdag 10:00 – 11:15 Yin Yoga

Boek hier jouw (proef)les:  https://www.yinlife.nl/proefles

Datum

26-07-2024

Tijd

10:00 - 11:15

Locatie

EdanZ

Docent

Natascha Leber

Natascha Leber heeft als Maatschappelijk Werker meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en behandelen van mensen binnen de psychiatrie. Binnen haar bedrijf 'Pura Vida Lifestyle' combineert zij psychologie met Yoga, Breathwork en Lifestyle coaching. Haar doel is het creëren van rust in lichaam en geest zodat de energiebalans wordt hersteld, om zo meer voldoening en vreugde uit het leven te halen.  Ze is gecertificeerd Yogadocente en geeft les in: Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra en Aerial Yoga. Zij voltooide onder andere haar Teacher Training bij Open Yoga in Groningen en kreeg les van een van de eerstelijns assistenten van Paul Grillley, de oprichter van Yin Yoga. Een opleiding die is erkend door de internationale Yoga Alliance.  Daarnaast is Natascha gecertificeerd Breathwork professional, opgeleid bij The Breathwork Master door Kasper van der Meulen). Zij combineert ademwerk met Yoga en geeft tevens breathwork ceremonies.