Workshopreeks: De kracht van zacht ademen.

EEN DAG VOL ONTSPANNING  

Welkom, mijn naam is Niravo den Heijer, lichaamsgericht therapeut en opgeleid bij het Aumm-instituut. In deze actieve en lichaamsgerichte driedaagse workshop help ik jou  door middel van zacht ademwerk, actieve en stilte-meditaties, geleide fantasie en  bio-energetica weer een goede verbinding met je lijf te maken, en zo dichter bij jezelf te  komen. Wanneer je goed in verbinding staat met je lijf is het veel makkelijker om je energiek en gelukkig te voelen. 

Lichaamsgericht betekent dat we met name het lijf gebruiken als ingang bij eventuele klachten, zoals teveel in je hoofd zitten, contact met je lijf en gevoel missen, verbinding met anderen missen, regelmatig overprikkelt zijn en last hebben van spanning en stress, wanneer je het gevoel hebt dat je aan het overleven bent e.d.  

De grote van de groep zal niet meer zijn dan 10 deelnemers. Zo kunnen we ieders grenzen  en behoeftes respecteren. Je in een groep begeven heeft een meerwaarde. Zo stimuleren  we elkaar en werkt het aanvullend omdat het je iets biedt wat alleen kan ontstaan in de  aanwezigheid van anderen. Daarbij is de gezelligheid natuurlijk ook heel belangrijk.  

Deze workshop bestaat uit een reeks van drie zondagen die los van elkaar te volgen zijn. De  meerwaarde van een reeks is echter dat er een verdiepingsslag gemaakt kan worden, en het  stimuleert de groepsbinding. 

Praktische info:

Data: De eerste van de reeks start op zondag 6 juni om 10.00 uur en eindigt op zondagmiddag  rond 17.00 uur. De volgende zijn op zondag 20 juni en 4 juli. 

De prijs voor de gehele reeks bedraagt € 150,00. Per zondag € 50,00.  

De lunch bestaat uit ‘potluck’. Waarbij eenieder wat lekkers meeneemt wat we kunnen  delen met elkaar. Voor thee en een heerlijke soep wordt gezorgd.  

Opgave of informatie: Je kunt je inschrijven via de knop hiernaast (op mobiel is dat: hieronder) of via de mail: niravodenheijer@gmail.com. Telefonisch contact en/of  kennismaking vooraf is mogelijk: 06-24635364

Over Niravo

Inschrijven

De kracht van zacht ademen €50 per zondag

Deelnamekosten bedragen €50 per keer. Afrekenen kan voorafgaand aan de workshop.

Beschikbaar Kaartjes: 10
Het De kracht van zacht ademen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

04-07-2021

Tijd

10:00 - 17:00
Niravo den Heijer

Docent

Niravo den Heijer
Telefoon
06-24635364
Email
niravodenheijer@gmail.com
Website
https://www.niravodenheijer.nl/
Inschrijven