GEANNULEERD ~ We are the ancestors tour ~ Jennifer Ann

Helaas is dit concert geannuleerd ->
houd Facebook en deze agenda in de gaten voor een nieuwe datum! 

 

Jennifer Ann heeft een prachtige soulstem met een verwarmend en rustgevend effect. Haar muzikale roots liggen in mantra en medicinale muziek, haar ceremoniële wortels voeren terug naar de wijsheid van inheemse stammen. Een muzikale reis met Jennifer Ann is altijd een avontuur en een zegen voor de ziel.

Met trots presenteert zij haar nieuwe album ‘We are the ancestors’. 

Met haar zoektocht naar de medicinale en de helende krachten binnen muziek volgt ze de tradities van het zingen van mantra’s en ceremoniële muziek. Dit is de basis voor haar originele muziek. Deze nieuwe nummers zijn een samensmelting van wereldmuziek en folk/singer-songwriter vol met wensen voor een betere wereld. Met deze muziek vraagt ze aan alle mensen om zich opnieuw te verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen. Ze gelooft dat we allemaal een missie hebben en dat het nu de tijd is om die uit te dragen.

Tijd: 14 – 16 uur

Voor tickets -> klik hier

Voor meer info of vragen: JenniferAnnTour@gmail.com

For more info and questions or English text please write: JenniferAnnTour@gmail.com

Jennifer Ann heeft een prachtige soulstem met een verwarmend en rustgevend effect. Haar muzikale roots liggen in mantra en medicinale muziek, haar ceremoniële wortels voeren terug naar de wijsheid van inheemse stammen. Een muzikale reis met Jennifer Ann is altijd een avontuur en een zegen voor de ziel. Met trots presenteert zij haar nieuwe album ‘We are the ancestors’. Met haar zoektocht naar de medicinale en de helende krachten binnen muziek volgt ze de tradities van het zingen van mantra’s en ceremoniële muziek. Dit is de basis voor haar originele muziek. Deze nieuwe nummers zijn een samensmelting van wereldmuziek en folk/singer-songwriter vol met wensen voor een betere wereld. Met deze muziek vraagt ze aan alle mensen om zich opnieuw te verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen. Ze gelooft dat we allemaal een missie hebben en dat het nu de tijd is om die uit te dragen.

“Adem diep in en adem liefde uit!”

Jennifer Ann has a beautiful soul voice with a warming and soothing effect.
Her musical roots lie in mantra and medicine music and her ceremonial roots trace back
to the wisdom of indigenous tribes.
A musical journey with Jennifer Ann is always an adventure and a blessing for the soul.
She proudly presents her new album ‘We are the ancestors’. In her search for the medicinal and healing powers within music, she follows the traditions of chanting mantras and ceremonial music. This is the basis for her original music. These new songs are a fusion of world music and folk/singer-songwriter full of prayers for a better world. With this music she asks all people to reconnect with themselves and the world around them. She believes we all have a mission and now is the time to carry it out.

“Breathe in deeply and breathe love out!”

 

Datum

14-05-2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00
Categorie
Jennifer Ann

Docent

Jennifer Ann
Website
https://www.jenniferannsings.com/nl/