VrouwenVuur

Dag mooie vrouw,

Jouw innerlijk vuur… brandt deze nog?
Ben jij nog in contact met wat jij daadwerkelijk wilt? Met wat jouw hart begeert?
Loop jij nog jouw levenspad, of ben je hier een beetje van af geraakt?

Het kan soms best een uitdaging zijn, steeds weer opnieuw kiezen voor wat jij hier te doen hebt, waar jij echt blij van wordt. Soms kiezen we liever even voor de makkelijke route, om even niet te hoeven nadenken, en dat is ook oké. Weet dat welk pad jij ook loopt, dat jij deze niet alleen loopt.

In de huidige maatschappij zijn we het community gevoel een beetje kwijtgeraakt (gelukkig is dit wel weer aan het terugkomen), maar vooral wij vrouwen lijden hieronder. Wij zijn gemaakt om met andere vrouwen te leven, dingen te delen, zowel leed als vreugde en om samen dingen te ondernemen. Samen staan we sterker.

Mijn doel is om vrouwen weer te herenigen, met elkaar, maar ook met onze innerlijke wijze vrouw, want die hebben wij allemaal in ons.

Tijdens deze dag van Vrouw en Vuur gaan wij weer contact maken met ons innerlijk vuur en deze gaan wij met elkaar verbinden om een nog groter vuur van passie en liefde te maken.

Voel jij de roep? Sluit dan aan op 21 juni, wanneer wij ook de zonnewende vieren, de tijd waarin de lente omslaat in de zomer en wij nog meer ons innerlijk vuur mogen laten branden.

Nieuwsgierig geworden of andere vragen?

Mail dan naar hilde@heeling.org

Datum

21-06-2024

Tijd

12:00 - 16:30

Docent

Hilde Bos
Email
hilde@heeling.org
Website
https://www.heeling.org

Mijn naam is Hilde Bos, ik ben 29 jaar en woon sinds een paar jaar in het mooie Groningen. Voordat ik in Groningen kwam wonen heb ik veel de wereld over gereisd en onderweg ook veel workshops gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanaf jongs af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat te maken had met persoonlijke groei, mentale en fysieke gezondheid en spiritualiteit. Op mijn 20e heb ik de opleiding gedaan tot Yoga Docent in Griekenland, daarna heb ik mij nog verdiept in Mindfulness, Reiki, NLP en intuïtieve ontwikkeling. Naast een interesse in persoonlijke groei heb ik ook een ontzettend grote passie voor het maken van muziek. Ik zing, speel piano en gitaar en schrijf mijn eigen nummers. In 2020 heb ik de opleiding gevonden die eigenlijk alles voor mij samenbrengt, namelijk Stembevrijding. Bij stembevrijding gebruik we klanken om naar buiten te brengen wat er diep van binnen in ons speelt. Zelf heb ik ervaren dat dit een enorm helende manier is om onverwerkte emoties te verwerken en om onszelf te leren uiten en onze plek in deze wereld in te nemen.