Vrouwenkracht cirkel

Schuld en schaamte liggen verborgen in de kleinste details van ons leven. Ze begrenzen ons voortdurend om ons grootste potentieel te leven en te verbinden met onze Zielsstroom. In deze vrouwencirkel leer je hoe jij jezelf hiervan werkelijk kunt bevrijden.

Wil jij direct naar de kern van jouw aangeleerde programma’s, jouw pijn en angsten? In deze kennismaking gaan we met een filosofisch perspectief met elkaar in gesprek, over de invloed en bevrijding van schuld en schaamte in en uit jouw dagelijkse leven. Je maakt kennis met de werkelijke functie van emoties in deze menselijke ervaring. Over de zin en onzin van ego en je leert hoe je de wet van de aantrekkingskracht bewust kunt gebruiken om werkelijk ALLES te creëren wat jij wilt.

Wanneer je deze drie thema’s op fundamenteel niveau leert zien, ervaren en daarmee integreren in je dagelijkse bewuste leven, kom je eindelijk écht los van je pijn, angsten en trauma’s. Je zult je herinneren dat jij de Schepper bent van alles wat jij ervaart, waardoor jij de werkelijkheid gaat creëren die jij ten diepste wél verlangd.

Na deze kennismaking verzorg ik aansluitend 8 bijeenkomsten op de dinsdagavond van 19:00 tot uiterlijk 21:00 uur, van 13 september t/m 1 november.

Wil je meer weten of zeggen? Vind mij op:

kijk@binnensteboven.nu

www.binnensteboven.nu

Alle liefs en een warme groet

Jessie

 


 

Let op: Het is nodig om je van tevoren in te schrijven en een kaartje te kopen.
Kaartjes voor een workshop kosten €2,50 per deelnemer en voor een sessie € 7,50.
Kaartjes kopen voor het aanbod van ZA 10 SEPTEMBER  van 14.00 – 17.00 uur kan via onderstaande knop.
Daar kun je kiezen welke lessen en/of proefsessies je wilt reserveren.
Verkoop start op ma 22 augustus

 

Graag tot ziens bij de Open Week!

 

 

 

Datum

10-09-2022
Verlopen!

Tijd

15:30 - 16:30
Jessie van der Veen

Docent

Jessie van der Veen
Email
kijk@binnensteboven.nu
Website
https://www.binnensteboven.nu

Mede-organisator