Vrouwencirkel

De kracht van het samenzijn met alleen vrouwen verrast mij nog elke keer weer.
De heling die plaatsvindt als vrouwen in alle kwetsbaarheid delen, elkaar aanraken en elkaar verwelkomen is prachtig, ontroerend en bekrachtigend.
Om je, juist in de bedding van een vrouwengroep, te verbinden met je lichaam, met je vrouwelijke energie, je sensualiteit, je seksualiteit, je eigen waarheid, je vreugde, je levenslust en je innerlijke wijsheid. En elkaar daarin te zien en te ondersteunen. Het is er allemaal al. En hoe heerlijk is het om herkenning te vinden en te voelen dat je het niet alleen hoeft te doen.

Daarom organiseer ik deze zomer 3x een vrouwencirkel voor zowel vrouwen die hier al ervaring mee hebben als voor vrouwen voor wie dit nieuw is. We zullen dansen, zingen, delen en eenvoudige oefeningen doen om ons in eerste instantie met onszelf te verbinden en van daaruit ook met elkaar.

Elke cirkel heeft een eigen thema. Je kunt ze los van elkaar volgen en samen vormen ze een mooi drieluik.

13 juli
Lichaam, dans en overgave
Deze cirkel zullen we vooral veel dansen en lichaamsgerichte oefeningen doen, ontdekken wat ons lichaam ons te vertellen heeft, en waar ons lichaam naar verlangt.

27 juli
Stem en het spreken van je eigen waarheid
Deze cirkel staat in het teken van expressie geven en het spreken van je eigen waarheid. We zullen oa werken met stembevrijding en een verdiepend zelfonderzoek doen naar onze eigen waarheid.

31 aug
Intimiteit, verbinding en Wheel of consent
Deze cirkel gaat over hoe we intimiteit met onszelf kunnen ervaren en de verbinding die we van daaruit met anderen kunnen maken. Waar liggen mijn grenzen, wat wil ik het allerliefste in contact met een ander en hoe kan ik dat aangeven?

Kosten zijn € 30,00 per keer en € 75,00 als je ze alle drie volgt.
Aanmelden: avelien@delevensgenieter.nl

 

Date

13-07-2022
Expired!

Time

09:30 - 12:30

Bijdrage

€30,00
Avelien Jansen

Docent

Avelien Jansen
Email
avelien@delevensgenieter.nl

Ik ben Avelien en ik inspireer vrouwen om van zichzelf en hun leven te genieten. Dat doe ik als coach en trainer en ik werk vooral lichaamsgericht en met expressie geven aan wat er in je leeft. Dans, stembevrijding en de laatste jaren komen daar ook steeds meer tantrische oefeningen bij en heb ik ervaring opgedaan met de taoïstische visie op onze seksuele energie. En in al die vormen ervaar ik dat het gaat over jezelf volledig welkom heten zoals je bent en Ja zeggen tegen alles wat je ervaart. Jij doet er toe. En alles wat er in jou leeft doet er toe. Tantra word snel geassocieerd met seks maar voor mij gaat het vooral over dat je het leven volledig toelaat en ervaart. Dat je in je lichaam aanwezig bent en voelt wat iets met je doet. En daar uiting aan geeft als dat nodig is. En ja, dat is incl. je seksuele energie, een sterke kracht in onszelf die we vaak onderdrukken. Net als woede, verdriet en schaamte. En hoe bevrijdend het is om te ervaren als echt alles er mag zijn.