Home Events (Archive) - Edanz Agenda Vrouwencirkel “Jouw waarheid is een groot geschenk” (drieluik)

Vrouwencirkel “Jouw waarheid is een groot geschenk” (drieluik)

In deze vrouwencirkel gaan we ons richten op onze stem en alles wat er in ons gehoord wil worden. Er is vaak zoveel dat we inhouden, uit angst om afgewezen te worden omdat we niet begrepen worden of dat het teveel is of gek of niet gepast. En elke keer als we ons inhouden geven we onszelf onbewust de boodschap dat we er dus niet helemaal mogen zijn. Terwijl ons verlangen juist is om gekend te worden en helemaal welkom te zijn zoals je bent.

Je stem is verbonden met het spreken en leven van jouw waarheid. Dat is spannend omdat het kwetsbaar is en er weinig is om je achter te verschuilen. En juist bij vrouwen zit er vaak een flinke blokkade op hun stem. Omdat ze geleerd hebben zich aan te passen en niet teveel ruimte in te nemen. Terwijl zij ook degenen zijn die de waarheid vaak heel goed aanvoelen met al hun sensitiviteit.

Mijn ervaring in mijn werk als stembevrijder is dat er dan ook altijd een groot gevoel van opluchting en dankbaarheid is als dat wat gehoord wil worden toch naar buiten kan komen. En het mooie aan het werken met stembevrijding is, dat dit zonder woorden gaat, voorbij aan ons hoofd en alle verhalen die we vaak wel kennen en al zo vaak verteld hebben. Maar puur door eenvoudige klanken te maken. En het is prachtig om daarin te ontdekken dat jouw waarheid, dat wat echt in jou leeft en geuit wil worden, een groot geschenk is. Voor jezelf én voor de ander.

Deze vrouwencirkel is de tweede uit een drieluik om meer in verbinding te komen met jezelf. De andere cirkels zijn op 29 mei en 26 juni. De 3 cirkels zijn ook heel goed los van elkaar te volgen dus weet je welkom!

De prijs is €35,00 per keer en als je ze alle drie volgt betaal je €90,00. Meer informatie vind je op https://delevensgenieter.nl/vrouwencirkels.html

 

Datum

12-06-2024

Tijd

09:30 - 12:30

Locatie

Studio 10

Docent

Avelien Jansen

Ik ben Avelien en ik inspireer vrouwen om van zichzelf en hun leven te genieten. Dat doe ik als coach en trainer en ik werk vooral lichaamsgericht en met expressie geven aan wat er in je leeft. Dans, stembevrijding en de laatste jaren komen daar ook steeds meer tantrische oefeningen bij en heb ik ervaring opgedaan met de taoïstische visie op onze seksuele energie. En in al die vormen ervaar ik dat het gaat over jezelf volledig welkom heten zoals je bent en Ja zeggen tegen alles wat je ervaart. Jij doet er toe. En alles wat er in jou leeft doet er toe. Tantra word snel geassocieerd met seks maar voor mij gaat het vooral over dat je het leven volledig toelaat en ervaart. Dat je in je lichaam aanwezig bent en voelt wat iets met je doet. En daar uiting aan geeft als dat nodig is. En ja, dat is incl. je seksuele energie, een sterke kracht in onszelf die we vaak onderdrukken. Net als woede, verdriet en schaamte. En hoe bevrijdend het is om te ervaren als echt alles er mag zijn.