Home Events (Archive) - Edanz Agenda Vier het leven met Stembevrijding!

Vier het leven met Stembevrijding!

De lente is volop in gang, de bloemen komen tot bloei en nieuw leven wordt verwekt. Tijd om het leven te vieren!
Het leven kan soms hectisch zijn, met alles wat er om ons heen en in onszelf gebeurt. Door alle kleine taken in het leven raken we soms het contact kwijt met wat er daadwerkelijk toe doet in het leven. Tijdens deze avond gaan wij hier weer contact mee maken, met het leven en we gaan het leven ook vieren.

Wat leeft er in jou? En wat wil jij laten groeien?

Aan de hand van verschillende oefeningen met het gebruik van ons lichaam en onze stemmen, maken wij weer contact met onze hartenwensen.
Wat gaat er allemaal goed en waar wil jij je aandacht aan schenken om te laten groeien?

Wees welkom met alles wat in jou leeft om dit tot uiting te brengen op deze stembevrijdingsavond.

Wanneer? Dinsdag 4 juni 19:00-22:00
Waar? Edanz, Groningen
Kosten? €25 (laag inkomen? Vraag naar de mogelijkheden)
Contact? Hilde@heeling.org      www.heeling.org

Datum

04-06-2024

Tijd

19:00 - 22:00

Docent

Hilde Bos
Email
hilde@heeling.org
Website
https://www.heeling.org

Mijn naam is Hilde Bos, ik ben 29 jaar en woon sinds een paar jaar in het mooie Groningen. Voordat ik in Groningen kwam wonen heb ik veel de wereld over gereisd en onderweg ook veel workshops gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanaf jongs af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat te maken had met persoonlijke groei, mentale en fysieke gezondheid en spiritualiteit. Op mijn 20e heb ik de opleiding gedaan tot Yoga Docent in Griekenland, daarna heb ik mij nog verdiept in Mindfulness, Reiki, NLP en intuïtieve ontwikkeling. Naast een interesse in persoonlijke groei heb ik ook een ontzettend grote passie voor het maken van muziek. Ik zing, speel piano en gitaar en schrijf mijn eigen nummers. In 2020 heb ik de opleiding gevonden die eigenlijk alles voor mij samenbrengt, namelijk Stembevrijding. Bij stembevrijding gebruik we klanken om naar buiten te brengen wat er diep van binnen in ons speelt. Zelf heb ik ervaren dat dit een enorm helende manier is om onverwerkte emoties te verwerken en om onszelf te leren uiten en onze plek in deze wereld in te nemen.