Verbindingcirkel: Grenzen en wensen

Je grenzen en wensen aangeven is niet alleen liefdevol naar jezelf, maar ook heel liefdevol voor de ander.

Want zo stel je de ander in staat om vrij te zijn in contact met jou; immers de ander hoeft daardoor alleen op de eigen grenzen en wensen te letten (wat al een uitdaging op zich is).

En zo stel je jezélf in staat om volledig aanwezig te zijn en te kunnen ontspannen met dat wat is. Want je vertrouwt erop dat je je grenzen en wensen voelt én eert door ze te communiceren.

Omdat dit voor velen van ons een moeilijk thema is, staat deze verbindingcirkel in het thema van oefenen met het voelen, eren én liefdevol communiceren van onze grenzen en wensen.

ALGEMEEN
Wil jij dichter bij jezelf komen?
Meer verbinding ervaren in je leven?
Dan is een verbindingscirkel iets voor jou.

Een verbindingscirkel is een plek voor waar we (mannen én vrouwen) samenkomen om verbinding te ervaren. Met jezelf én met je medemens.

We doen verschillende lichaamsgerichte oefeningen, meditaties en interpersoonlijke oefeningen. Deze oefeningen halen je uit je hoofd en brengen je in je lichaam en het moment. Ze openen je hart, waardoor je meer verbonden zult voelen.

Je zult ontspannen, lichter en emotioneel gevoed de rest van je weekend in gaan!
Elke maand is er een ander thema.

GRENZEN EN WENSEN
Tijdens het thema Grenzen en wensen van 25 november gaan we op ontdekkingstocht met behulp van onder andere het Wheel of Consent; wat kom jij tegen in het contact met de ander?
We oefenen met het aangeven van grenzen en het helder verwoorden van onze wensen.

Hoewel sommige oefeningen in deze workshop ruimte geven voor eventueel fysiek contact, blijven we weg bij seksuele energie. Het is een workshop uit het Zijnsoriëntatie veld.

Je bent van harte welkom!

25 november 2023

Via deze link kan je aanmelden hier !

Dit les kost 20 euro.

Date

25-11-2023
Expired!

Time

11:00 - 13:30

Bijdrage

€20,00
Category

Docent

Mikki de Jager (MindfulMikki)
Mikki de Jager (MindfulMikki)
Email
mindfulmikki@gmail.com

Verbinding is waar het leven om draait. Als sociale dieren is verbinding met onszelf en anderen essentieel; zonder verbinding verpieteren we. Daar organiseer ik regelmatig Verbindingcirkels; een plek waar mensen samenkomen om verbinding met zichzelf te maken, hun hart te openen en vanuit deze zachte kracht verbinding met anderen te maken – zónder die met zichzelf kwijt te raken. De basis voor deze verbindingcirkels ligt in Mindfulness en Compassie. Maar ook mijn (loopbaan)coaching achtergrond, yoga docent opleiding en workshops op het gebied van Authentic Relating, Tantra en Systemisch werken zijn inspiratiebronnen voor de cirkels. Graag ontmoet ik je binnenkort!