TRAUMA RELEASE

TRE & verbonden ademen met cacao & microdosering truffel

Datum: 20-04-2024
Tijd: 10:00 – 13:00
Ticket: https://www.yinlife.nl/trauma-release

Ervaar je onrust en spanningen in je lijf? Voel jij je vermoeid en heb je weinig levensenergie? Heb jij het gevoel dat je niet werkelijk vanuit jezelf leeft?

Gedurende ons leven maken we dingen mee, die ons leven beïnvloeden. Van het pure kind zijn, creëren we langzaam aan een beschermingsschild om ons heen. Onszelf beschermen tegen nare gevoelens die we (onbewust) herkennen van situaties uit het verleden. We leren onszelf bepaalde patronen aan, waardoor we steeds verder verwijderd raken van onszelf. We komen onder spanning te staan, raken vermoeid en komen nog moeilijk echt tot rust.

Laten we samen een diepgaande reis maken om die spanningen in jouw lijf te doorbreken. Terug te gaan naar jouw ware kern, zonder die belemmerende patronen.

Tension & Trauma releasing exercises (TRE)

TRE is een methode die helpt diepliggende spierspanning, veroorzaakt door inspanning, stress of trauma, los te laten. Door middel van een natuurlijk trilmechanisme in spier- en bindweefsel wordt spanning afgevoerd en zal er weer ruimte komen voor herstel en veerkracht.

De cacao en microdosering truffel nodigen je uit om contact te maken met je binnenwereld en de kern van je hart. Het helpt je om je hart te openen en heling te vinden op verschillende niveaus.

Met trauma release adem- en lichaamswerk gaan we naar de diepe kern. Van je hoofd, naar je hart. Van hardhard, naar zachtheid. Laagje voor laagje die patronen doorbreken die jou ervan weerhouden om vanuit rust en ontspanning te kunnen leven.

Voor wie:
Voor iedereen die verlangt naar een leven in vrijheid, rust en ontspanning. Niet helpende patronen wil doorbreken, om weer vol energie in het leven te kunnen staan.

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts om te informeren of diepgaand ademwerk en microdoseren voor jou op dit moment geschikt is.

Datum

20-04-2024

Tijd

10:00 - 13:00
Categorie

Docent

Natascha Leber

Natascha Leber heeft als Maatschappelijk Werker meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en behandelen van mensen binnen de psychiatrie. Binnen haar bedrijf 'Pura Vida Lifestyle' combineert zij psychologie met Yoga, Breathwork en Lifestyle coaching. Haar doel is het creëren van rust in lichaam en geest zodat de energiebalans wordt hersteld, om zo meer voldoening en vreugde uit het leven te halen.  Ze is gecertificeerd Yogadocente en geeft les in: Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra en Aerial Yoga. Zij voltooide onder andere haar Teacher Training bij Open Yoga in Groningen en kreeg les van een van de eerstelijns assistenten van Paul Grillley, de oprichter van Yin Yoga. Een opleiding die is erkend door de internationale Yoga Alliance.  Daarnaast is Natascha gecertificeerd Breathwork professional, opgeleid bij The Breathwork Master door Kasper van der Meulen). Zij combineert ademwerk met Yoga en geeft tevens breathwork ceremonies.