Klankschaal Natascha Leber Yin Yoga Nidra

TRANSFORMERENDE YOGAREIS

Yin Yoga en Yoga Nidra met  Blauwe Lotus en cacao
Datum: 7 april 2024
Tijd 18:30 – 21:30
Ticket: https://www.yinlife.nl/transformerende-yogareis

Hoe fijn zou het zijn om een moment uit je hoofd te stappen? Werkelijk rust en stilte te ervaren in je hoofd en in een diepe ontspanning te zakken? Werkelijk ontspannen kan best moeilijk zijn. Ons hoofd maakt vaak overuren en is lastig stil te krijgen. Hierdoor kun je overprikkeld raken met stress of zelfs burnout-klachten als gevolg.

Tijdens deze transformerende yogareis help ik jou in een diepere laag van ontspanning te zakken. In combinatie met ceremoniële cacao en de Blauwe Lotus verbind je lichaam en geest. Het helpt je om meer verbinding te voelen met jezelf en de mensen om je heen. Het stelt je beter in staat om in het huidige moment te leven en brengt jou meer in contact met je intenties en levensmissie.​

Ervaar Yin Yoga en Yoga Nidra op een dieper niveau met cacao en Blauwe Lotus. Een krachtige combinatie met een verdiepende ervaring die ik graag deel.

Blauwe Lotus en cacao

De Blauwe lotus wordt door de oude Egyptenaren beschouwd als een symbool van wedergeboorte en vernieuwing. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en brengt ontspanning, in de vorm van een aangenaam, dromerig en licht euforisch gevoel. Het kan effectief zijn voor het verlichten van angst, stress en spanning, en een gevoel van veiligheid en kalmte creëren.

We combineren dit met het zachte plantmedicijn cacao, wat ook wel de hartopener wordt genoemd. Het brengt je uit je hoofd en in je lijf. Het in ontspanning afreizen naar je pure zelf, daar waar je gewoonweg mag zijn.

Voor wie:
Je hoeft geen Yogaervaring te hebben of lenig te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen zal voordelen ondervinden aan deze yogareis. Voor diegenen met een burn-out, stress-gerelateerde klachten, slaapproblemen en stemmingsklachten zal het nog meer bieden. Met deze rustige Yogavormen leer je namelijk om bewuster te worden van je lichaam en wat jouw lichaam nodig heeft. Hierdoor pik je signalen die jouw lichaam je geeft beter op, waardoor je beter voor je lichaam leert zorgen.

LET OP! Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, dienen Blauwe Lotus alleen te gebruiken na overleg met een arts. Mensen met bestaande gezondheidsproblemen, met name die gerelateerd zijn aan de lever, nieren of het zenuwstelsel, dienen zeer voorzichtig te zijn bij het gebruik van Blauwe Lotus.

Datum

07-04-2024
Verlopen!

Tijd

18:30 - 21:30
Categorie

Docent

Natascha Leber

Natascha Leber heeft als Maatschappelijk Werker meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en behandelen van mensen binnen de psychiatrie. Binnen haar bedrijf 'Pura Vida Lifestyle' combineert zij psychologie met Yoga, Breathwork en Lifestyle coaching. Haar doel is het creëren van rust in lichaam en geest zodat de energiebalans wordt hersteld, om zo meer voldoening en vreugde uit het leven te halen.  Ze is gecertificeerd Yogadocente en geeft les in: Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra en Aerial Yoga. Zij voltooide onder andere haar Teacher Training bij Open Yoga in Groningen en kreeg les van een van de eerstelijns assistenten van Paul Grillley, de oprichter van Yin Yoga. Een opleiding die is erkend door de internationale Yoga Alliance.  Daarnaast is Natascha gecertificeerd Breathwork professional, opgeleid bij The Breathwork Master door Kasper van der Meulen). Zij combineert ademwerk met Yoga en geeft tevens breathwork ceremonies.