Training Herstelacademie | Jezelf ontmoeten waar je bent

Waar sta je in je herstelproces? Wat is een belangrijke stap om nu te nemen of ontwikkeling om aan te gaan? Tijdens deze training word je uitgenodigd om stil te staan bij jezelf op een manier dat verdieping geeft.

De eerste drie bijeenkomsten gaan over landen in jezelf. Echt ontspannen, loslaten en zakken in jezelf kan soms lastiger zijn dan je zou denken. We hebben vaak allerlei ingebouwde beschermingsmechanismen die voorkomen dat we diep voelen en ervaren hoe het écht met ons gaat. Aan de hand van de Community Resiliency Model en andere technieken (zoals werken met de Felt Sense), gaan we oefenenen met zakken in ons lijf zonder overweldigd te raken. 

De tweede blok van drie bijeenkomsten gaat over identiteit. Als je ontwrichtende ervaringen hebt gehad, of misschien al zo lang je je kunt herinneren worstelt met het leven, dan heeft dat gevolgen voor je zelfvertrouwen en hoe je jezelf ziet. Ook kun je last hebben van hoe anderen je zien. We gaan oefeningen doen die een aantal van je essentiële kwaliteiten naar voren halen. Dit kan een bron worden voor een hernieuwd vertrouwen in jezelf – een zelfbesef dat duurzamer en krachtiger is dan bepaalde negatieve ervaringen.

De laatste drie bijeenkomsten zullen we wijden aan je dromen en verlangens. In ontwikkeling zijn vergt verbeeldingskracht, creativiteit en ruimte voor inspiratie. Wat voor stappen zou je kunnen zetten – richting een droom, vanuit een verlangen en inspiratie – die misschien net buiten je comfort-zone liggen, maar die toch de potentie hebben om de kwaliteit van je leven te verhogen? 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die zichzelf herkent in de uitgangspunten van herstel, waarbij de nadruk ligt op het op eigen wijze en in eigen tempo hervinden van een balans en zingeving in het leven – met of zonder klachten. Of je nu helemaal aan het begin staat van een herstelproces na een moeilijke periode of ontwrichtende ervaring, of je bent toe aan nieuwe uitdagingen waarbij je de ondersteuning van een training kunt gebruiken, je bent van harte welkom om mee te doen.

Meedoen

Heb je interesse om mee te doen? Maak dan hier een afspraak om kennis te maken of kom naar de introductieles op dinsdag 5 april van 10.00 – 11.00 uur

Heb je al een kennismakingsgesprek gehad, dan kun je hier laten weten dat je mee wilt doen.

Wanneer

9x maandagochtend: 9 mei t/m 11 juli – 10.00 – 12.30 uur

  1. 9 mei – wk 19
  2. 16 mei – wk 20
  3. 23 mei – wk 21
  4. 30 mei – wk 22
  5. 13 juni – wk 24
  6. 20 juni – wk 25
  7. 27 juni – wk 26
  8. 4 juli – wk 27
  9. 11 juli – wk 28

        

Date

09-05-2022
Expired!

Time

10:00 - 12:30
Nynke van der Hoek & Sarah Lewis

Docent

Nynke van der Hoek & Sarah Lewis
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
http://www.stichtingsedna.nl