Training Herstelacademie | De weg naar je Essentie

De weg naar je Essentie is een training waarin we kijken waar je staat en waar je naartoe wilt. Wie ben jij, en wat is werkelijk belangrijk voor jou? We onderzoeken wat de kwaliteiten van jou zijn die je kunnen helpen om een belangrijke stap te nemen in de richting waar jouw verlangen naar uitgaat.

WAT WE GAAN DOEN

Je leert hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken jezelf meer bewust kunt ervaren om zo te ontdekken wat jij werkelijk nodig hebt en wat jou ondersteund daarin. Je in een groep begeven heeft ook een meerwaarde. Zo stimuleren we elkaar en werkt het aanvullend omdat het je iets biedt wat alleen kan ontstaan in de aanwezigheid van anderen. In een groep vind je herkenning, ontmoet je mensen met dezelfde ‘uitdagingen’, die echt begrijpen wat je voelt en vind je voorbeelden van hoe andere mensen met dezelfde uitdagingen omgaan.

WAT JE ZULT LEREN, VERKENNEN EN ERVAREN

Je leert dat je een keuze hebt. Je wordt niet meer geleefd door oude negatieve overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je wilt leven. Je leert hoe je steeds meer vanuit jouw authenticiteit en autonomie jouw eigen en unieke weg kunt gaan.

WANNEER

9x op maandag 13.30 – 15.00 uur | 9 mei t/m 11 juli

ma 6 juni geen les

OPGAVE

Je kunt je hier direct opgeven voor de training!

Datum

09-05-2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 15:00
Niravo den Heijer

Docent

Niravo den Heijer
Email
niravodenheijer@gmail.com
Website
https://www.niravodenheijer.nl/

Mijn naam is Niravo den Heijer, na een grensverleggende, maar ook wonderbaarlijke spirituele ontdekkingsreis waarin ik kwetsuren rondom mijn mannelijkheid heb kunnen helen werk ik als coach en lichaamsgericht psychotherapeut vanuit eigen ervaring. Het geeft veel voldoening om de waarde van dit belangrijke werk door te kunnen geven. Je leert over de stappen die zijn gezet als onderdeel van mijn eigen pad naar het hart. Deze stappen zullen ook jou helpen om dit te bereiken.