Time to heal – a tribute to love

Come celebrate love despite everything you’ve been through before.

Tap in de heling van je eerdere ervaringen zodat de angst voor liefde en het verliezen van jezelf of je vrijheid je niet in de weg staat om je te openen.
Tijdens deze bijeenkomst doen we een EFT-tappingsessie op de geblokkeerde thema´s en gevoelens die tijdens of na een relatie ingeprent zijn. Voel je dat je hart niet vrij is maar zwaar beladen. Dit kan ook over een relatie van langer geleden of de kind-ouderrelatie gaan. Je gaat het doorvoelen in een begeleide oefening, waarna ieders inzichten worden besproken en er een kloppende EFT-sessie voor wordt gecreëerd.

Emotional Freedom Techniques is een evidence-based methode om de impact van emoties en trauma te beïnvloeden. Door te tappen op de acupressuurpunten in combinatie met het herhalen van de zinnen die ik afgestemd op jullie situatie intuïtief uitspreek, kunnen de overactieve hersengebieden ontladen en teruggaan naar een normale staat van zijn. Je zal dan merken dat je in het dagelijks leven andere gedachten en emoties gaat ervaren, dat je lijf anders reageert en dat je meer rust voelt in situaties die je doen denken aan eerdere ervaringen.

Misschien denk je, hoe kan dat met die zinnen, want iedere ervaring is toch anders? Dat klopt. En toch, zelfs als je situatie verschilt van die van een ander zijn er op een diepere laag cruciale overeenkomsten te vinden. Soms sla je een zin over. En weet: je brein pikt altijd datgene op wat voor jou belangrijk is en resoneert. De praktijk leert dat de zinnen altijd kloppen, ook voor jou.

Praktische info:

– Welkom om eenmalig of meermaals deel te nemen
– Bijdrage: 27,50
– Inloop: 15 min. voor aanvang (na aanmelding ontvang je het zaalnummer)
– Verplicht aanmelden per mail: info@suzanneiwema.nl

 

Datum

23-06-2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Bijdrage

€27,50
Suzanne Iwema

Docent

Suzanne Iwema
Telefoon
0612517446+
Email
info@suzanneiwema.nl
Website
https://suzanneiwema.nl/

Suzanne Iwema is Healer en Toegepast Psycholoog en alleenstaande moeder van twee kinderen Haar geluksapp met maandelijkse reflectieoefeningen en uitdagende challenges kun je installeren via gelukspijler.passion.io Meer info op www.suzanneiwema.nl of lees over het 12-Weekse programma: www.suzaneiwema.nl/vier-pijlers-van-geluk Gespecialiseerd in: Traumabehandeling en EFT Moeder/kindspiegeling Energetische behandelingen Positieve Psychologie