Introductieles Breng je missie in beweging

Door het herhaaldelijk ontladen van allerlei ongewenste gevoelens en emoties veranderen patronen en overtuigingen in positieve zin. Je durft weer in een lift of naar een feestje. Je prestaties en concentratie verbeteren. Angsten en depressieve gevoelens verdwijnen.

Emotional freedom techniques (eft) is bij uitstek goed in te zetten bij trauma, in plaats van – of aanvullend naast EMDR. De positieve zinnen in combi met het stimuleren van acupressuurpunten zorgen in tegenstelling tot EMDR voor een ontspannen, bezielend gevoel terwijl je aan het trauma werkt.

Deze methode beïnvloedt dus het traumagebied.
Maar je kunt het ook voor een situatie die je nog gaat meemaken en aangrijpt inzetten door de juiste tappingsessie voor dat moment te ontwikkelen.
Hoe mooi is het als je dit in deze cursus leert zodat je niet alleen onder therapeutische begeleiding verandering teweeg brengt maar je eigen therapeut wordt en altijd deze kennis en ervaring tot je beschikking hebt.

Dan wordt het bereiken van je doelen veel gemakkelijker. Door met behulp van eft steeds terug te keren naar je werkelijke zelf en te handelen vanuit het nu, en niet vanuit oud zeer. Die lading mag er vanaf en dat kan: in herhaling ligt de kracht. Eft geeft je een merkbaar ander gevoel in slechts 10 a 15 minuten.

Middels meditatie, theorie en praktijk en cursusmateriaal ga je je werkelijke (zakelijke) stappen doorvoelen en leer je hoe je de eft-techniek toe gaat passen op je eigen proces, zodat je thuis een tappingsessie kunt doen die je tijdens de cursus hebt ontwikkeld én in staat bent een nieuwe te ontwikkelen wanneer je wordt belemmerd door niet-helpende patronen en onzekerheden.

Kom tijdens de Open Week kennismaken met hoe eft werkt en voelt.

* De cursus zelf (eft level 1) bestaat uit vier dagen en vindt plaats op 14, 21 en 28 september en 12 oktober van 10:00-12:00.
* Level 2 wordt vervolgd op 26 oktober, 2, 9 en 16 november van 10:00-12:00.
* Wil je de inhoud liever 1-op-1 doorlopen? Mail voor overleg naar info@suzanneiwema.nl

Tot zaterdag!

 


Let op: Het is nodig om je van tevoren in te schrijven en een kaartje te kopen.
Kaartjes voor een workshop kosten €2,50 per deelnemer en voor een sessie € 7,50.
Kaartjes kopen voor het aanbod van ZA 10 SEPTEMBER  van 14.00 – 17.00 uur kan via onderstaande knop.
Daar kun je kiezen welke lessen en/of proefsessies je wilt reserveren.
Verkoop start op ma 22 augustus

 

Graag tot ziens bij de Open Week!

 

 

Datum

10-09-2022
Verlopen!

Tijd

15:30 - 16:30
Suzanne Iwema

Docent

Suzanne Iwema
Telefoon
0612517446+
Email
info@suzanneiwema.nl
Website
https://suzanneiwema.nl/

Suzanne Iwema is Healer en Toegepast Psycholoog en alleenstaande moeder van twee kinderen Haar geluksapp met maandelijkse reflectieoefeningen en uitdagende challenges kun je installeren via gelukspijler.passion.io Meer info op www.suzanneiwema.nl of lees over het 12-Weekse programma: www.suzaneiwema.nl/vier-pijlers-van-geluk Gespecialiseerd in: Traumabehandeling en EFT Moeder/kindspiegeling Energetische behandelingen Positieve Psychologie