Thuiskomen in jezelf

Verlang je ernaar om je echt thuis te voelen in jezelf? De staat van je zenuwstelsel speelt hier een grote rol in. Een gezond zenuwgestel geeft de veerkracht die nodig is om bij jezelf te blijven temidden van alles wat het leven je brengt.

Ontwrichtende ervaringen laten hun sporen na in je lichaam en zenuwgestel. Bij een overbelast zenuwgestel is het moeilijker om ervaringen te verwerken, wat een basisgevoel van veiligheid bemoeilijkt.

De training ‘Thuiskomen in jezelf’ is gericht op een reset van je zenuwstelsel, waardoor je kunt beginnen met je thuis te voelen in jezelf. Daarvoor werken we met EFT (Emotional Freedom Techniques) en het Polyvagaal model van Stephen Porges.

Zo’n reset gaat in kleine stappen, waarvan het effect vaak direct te voelen is.

In dit trainingsblok oefenen we veel in tweetallen met de basistechniek. Er is per tweetal een assistent aanwezig om je door het proces te begeleiden. Je leert vertrouwd te raken met de techniek zodat je die thuis op jezelf kunt toepassen.

Voor wie?
Deze training kan fijn zijn voor jou als je bepaalde terugkerende patronen in jezelf herkent die lastig te doorbreken zijn. Je krijgt tools waarmee je direct aan de slag kunt om heel gericht je eigen specifieke patronen op te sporen en los te laten.

Praktische informatie
6 x donderdag 13.30 – 16.00 uur
Start: do 26 januari

1. do 26 jan
2. do 2 feb
3. do 9 feb
4. do 16 feb
5. do 23 feb
6. do 9 mrt

Trainer: Sarah Lewis en meerdere assistenten

Je kunt je hier vanaf 1 december opgeven voor de training!

Datum

26-01-2023

Tijd

13:30 - 16:00
Sarah Lewis

Docent

Sarah Lewis
Email
hartsgewijs@gmail.com

Mede-organisator

Geef je hier op