Tantric Moments

Tantric Moments is een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan pas met wat je omgeeft, waaronder de anderen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie zowel op het fysieke lichaam, de emoties, de geest als de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar jij jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en de ervaring van andere mensen binnen de groep maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijnsgeoriënteerde tantra genoemd. Die vorm van tantra is laagdrempelig doordat het centrale thema gaat over veiligheid, communicatie van waar jij bent en communicatie over jouw grenzen. We blijven gekleed en uit de seksuele energie en brengen onze aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig. Vind je het spannend om met verschillende mensen te werken, dan kun je iemand meebrengen waarmee je je veilig en prettig voelt, en ervoor kiezen de partner of groepsstructuren die we aanbieden met deze partner te doen. Deze partner hoeft niet jouw liefdespartner te zijn en sekse maakt niet uit. Belangrijk is dat jullie de intentie hebben om jezelf en elkaar beter te leren kennen.

Daar waar Tantra in veel stromingen lijkt te gaan over de interactie tussen mensen van verschillende sekse gaat Tantric moments voor ons veel meer over het verenigen van tegenovergestelde (polaire) aspecten in jezelf dan tussen jou en een ander. De interactie met de ander zetten we in als spiegel voor jezelf om daarin inzicht te geven.

Tantric Moments DANCE

Start met een ervaringsgerichte workshop van 2 uur, daarna wordt er vrij gedanst waarin je een vervolg mag geven aan het onderzoek dat misschien in de workshop gestart is, na de workshop vrije uitloop.
Bij Tantric Moments dance is er interactie met verschillende partners, en de reflectie van jouw ervaring individueel. Daarom is het daar minder zinvol om een partner mee te brengen. 

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments team

— * —

PROGRAMMA VOORJAAR 2024

Check voor meer actuele informatie, het thema van de avond (& tickets) altijd even onze eigen agenda: www.tantricmoments.nl

Tantric Moments:
(vrijdag) 26 april, 10, 17, 24, 31 mei, 14, 21 & 28 juni, 12 & 19 juli. 19:30-22:30

Tantric Moments DANCE:
(vrijdag) 3 mei, & 7 juni en 5 juli 20:00-23:00

— * —

PRAKTISCH
Graag aanmelden via de ticketservice op Hipsy: www.hipsy.nl/tantric-moments. De link hiernaartoe vind je ook op onze website www.tantricmoments.nl (behalve voor Tantric Moments DANCE (vrije inloop)).
Tijd: 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00 (DANCE: tot 23.00 en vrije uitloop na de eerste 2 uur)
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.

PRIJZEN:
Tantric Moments: €17,50, €14,- met strippenkaart of €12,- voor laag inkomen
Tantric Moments DANCE: €15,- en €12,- met strippenkaart (andere stripenkaart dan de gewone Tantric Moments)

VRAGEN OF MEER INFORMATIE
info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)
Tantric Moments DANCE: tantricdancemoments@gmail.com

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Datum

24-05-2024

Tijd

19:30 - 22:30

Bijdrage

€17,50

Locatie

Studio 10
Categorie

Docent

Tantric Moments
Telefoon
0502340030
Email
info@tantricmoments.nl
Website
www.tantricmoments.nl

Wij zijn een divers team van fascilitatoren. We komen regelmatig samen, en geven elkaar feedback, samen groeien we in deze setting, en zorgen voor een goede kwaliteit van onze workshops.