Tantric Moments Young

Tantric Moments is een avond om te verbinden, eerst met jezelf, dan met de omgeving en de anderen om je heen.
Tantric Moments YOUNG is gericht op de leeftijdsgroep 18-35 jaar.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen, die je vaak samen met een partner doet helpen via reflectie om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar jij jezelf misschien nog minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen ervaring en partner maakt vaak heling mogelijk.

Deze vorm van tantra wordt ook wel zijnsgeoriënteerde tantra genoemd. De drempel van deze stijl is toegankelijk. We blijven gekleed en uit de seksuele energie en brengen onze aandacht naar bewustzijn en vitaliteit.

Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig. Vind je het spannend om met verschillende mensen te werken, dan kun je iemand meebrengen waarmee je je veilig en prettig voelt, en ervoor kiezen de partner of groepsstructuren die we aanbieden met deze partner te doen. Deze partner hoeft niet jouw liefdespartner te zijn en sekse maakt niet uit. Belangrijk is dat jullie de intentie hebben om elkaar beter te leren kennen. Bij Tantric Moments Dance is er interactie met veel verschillende partners, maar is de reflectie en ervaring individueel. Daarom is het daar weinig zinvol om een partner mee te brengen. 

Daar waar Tantra in veel stromingen lijkt te gaan over de interactie tussen mensen van verschillende sekse gaat Tantric moments voor ons veel meer over het verenigen van tegenovergestelde (polaire) aspecten in jezelf dan tussen jou en een ander. De interactie met de ander zetten we in als spiegel om daarin inzicht te geven.

We zien uit naar bijzondere avonden met jullie.

Het Tantric Moments team.

PRAKTISCH

Graag aanmelden via onze website www.tantricmoments.nl

Tijd: 19:30-22:30 Inloop v.a. 19:00

Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.

PRIJZEN:

Tantric Moments YOUNG: €15,-, €14,- met strippenkaart of € 10,- voor laag inkomen

VRAGEN OF MEER INFORMATIE

info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT

Als je voor het eerst komt, dan is het fijn als je ter voorbereiding de voorbereiding de ‘spelregels’ even doorleest: www.tantricmoments.nl/spelregels

Kijk voor meer informatie over de specifieke invullingen en thema op www.tantricmoments.nl

 

Datum

22-06-2023

Tijd

19:00 - 22:00
Tantric Moments

Docent

Tantric Moments
Telefoon
050-2340030
Email
info@tantricmoments.nl
Website
http://tantricmoments.nl/