Home Events (Archive) - Edanz Agenda Edanz Tantra Tantra voor vrouwen die van vrouwen houden

Tantra voor vrouwen die van vrouwen houden

Workshop: Tantra voor vrouwen die van vrouwen houden.

Wat betekent de liefde voor een vrouw voor jou?  Wat maakt liefde voor een vrouw uniek? Op welke manier kun je dat beleven in Tantra?

Deze workshop is specifiek voor lesbische en biseksuele vrouwen. De workshop is bedoeld voor vrouwen die zich verder in Tantra willen verdiepen en dat graag willen ervaren in een groep vrouwen.

De mythe is dat Tantra exclusief voor heteroseksuele koppels bedoeld is.

In mijn visie is het een ontmoeting tussen Shiva, de essentie van bewustzijn en Shakti, de essentie van energie en beweging. De ontmoeting is niet een ontmoeting van uiterste polen (zwart/wit, man/vrouw) maar een ontmoeting in het regenboogspectrum waarbinnen  iedereen de specifieke kleur kan vinden die diegene het beste past.

Iedereen heeft bepaalde mannelijke (yang) eigenschappen en iedereen heeft bepaalde vrouwelijke (yin) eigenschappen. Het in balans brengen is niet een oefening van gender maar een innerlijk in balans brengen.

Tantra is ook de kunst van het liefhebben. Allereerst jezelf (compassie)  en het leven en daarmee ook de ontmoetingen met anderen (passie). Tijdens de workshop maak je verbinding met jouw vrouwelijke energie. Zowel de liefdesenergie alsook de seksuele energie. Daarin zullen we elkaar ontmoeten.

Op een  speelse manier word je uitgenodigd om dit te ontdekken. Meditaties, ademoefeningen, dans en massage zijn onderdelen van het programma. Alles in afstemming en met het verkennen en erkennen van wensen & grenzen.

Je kunt uiteraard alleen komen deze dag maar ook samen met iemand. Als je samen komt geef dan aan of je bepaalde oefeningen graag samen wil ervaren.

Bijdrage voor deze dag is € 70,00  – inclusief lunch.
Datum zaterdag 10 augustus 2024 Tijd: 10.30 – 16.30 uur
Locatie Edanz, Ruimte voor groei, van Oldenbarneveltlaan 6 , 9712 EJ Groningen

Aanmelden kan via onderstaande link
https://hipsy.nl/event/63091-tantra-voor-vrouwen-die-van-vrouwen-houden

De workshops wordt gegeven door Lieneke Postema.
www.lienekepostema.nl

Maaike Scholte van Mast assisteert deze dag

Tantra in 3 zinnen:

Lieneke: Tantra is voor mij helemaal aanwezig zijn met wat het leven geeft. Aanwezig als het leven fijn is en als het leven pijn doet. De oefeningen binnen Tantra bevrijden mij van delen die niet bij mij horen. Tantra brengt mij  tot mijn ware essentie.

Maaike: Tantra betekent o.a. voor mij, mijn gif omzetten in nectar. Sinds ik op het Tantrische pad ben gestapt kan ik zoveel beter bij mijn pijn en donkere kant maar ook zeker bij mijn lichte, vrouwelijke en juicy kant !

Datum

10-08-2024

Tijd

10:30 - 16:40
Categorie

Docent

Lieneke Postema
Telefoon
06 23315745
Email
info@lienekepostema.nl
Website
http://www.lienekepostema.nl

Mede-organisator

Maaike Scholte van Mast
Email
maaikevs@live.nl