Summer School Intensive

Halverwege het jaar is een mooie tijd om terug- en vooruit te blikken. Wat inspireert je en geeft je energie? Welke ontwikkeling zou je willen? We werken met o.a. verdiepingsvragen, symboliek en meditatie. Door middel van delen, schrijven, creatieve expressie en andere oefeningen, word je door een proces geleid waarin jouw pad steeds helderder wordt. Heb je zin om meer in verbinding te komen met je eigen kracht en met zelfvertrouwen stappen te zetten op het pad wat voor je ligt?

de Summer School Intensive is intussen begonnen. Wil je nog aansluiten, stuur dan een mailtje naar edanzherstelacademie@gmail.com

Drie weken lang gaan we elke maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 13.00 uur aan de slag.

We beginnen de dag met Qigong van 9.00 – 9.45 voor wie dat wil!

Datum

19-07-2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00
Summer School

Docent

Summer School
Website
https://stichtingsedna.nl/summerschool/

Deze zomer organiseert Sedna Herstelacademie van 18 juli t/m 5 augustus Summer School weken bij Centrum Edanz. Ontdek waar je blij van wordt, geïnspireerd van raakt en wat jou verdieping geeft. Waar je nu ook staat in je leven, er is altijd nog ruimte voor hoop, zingeving en inspiratie! Ga naar stichtingsedna.nl/summerschool om een overzicht van alle activiteiten te zien en je op te geven.