Home Events (Archive) - Edanz Agenda “Stomme Tekeningen Bestaan Niet” (open workshop Community Event)

“Stomme Tekeningen Bestaan Niet” (open workshop Community Event)

“Stomme Tekeningen Bestaan Niet” met Bruno Storm – op donatie-basis – onderdeel van het EdanZ Community Event van zondag 26 mei. Deze workshop is van 19:00-19:45, toegankelijk voor alle leeftijden. Volledig programma: https://edanzagenda.nl/events/edanz-community-event/ 

Bruno, een interdisciplinaire artiest uit Groningen, verbrijzelde in 2022 zijn rechter elleboog. Verslagen en verveeld op zijn kamer pakte hij een pen op en begon met links te tekenen. Zonder verwachtingen en met veel plotselinge vrije tijd kreeg hij het plezier van kind terug en opeens vond hij zijn stijl, alsof het altijd werd weggedrukt maar nu opeens naar boven dreef!

Dit bleef hij ontwikkelen en hielp tekenaars losser worden en non-tekenaars plezier vinden in tekenen. De workshop is ontworpen om de cursisten op een relaxte en leuke manier langzaam uit hun comfortzone te halen.

Bruno Storm is een interdisciplinaire artiest. Hij is singersongwriter die nederpop maakt, heeft zijn eigen speelkaarten merk en heeft zijn eigen kaartspel uitgebracht. Deze kaarten gebruikt hij voor Cardistry (een dansachtige performance art met kaarten).

https://www.instagram.com/brunostorm/
https://open.spotify.com/artist/12fByp2jofXEMz55O84REm?si=j2CgqARlQU-zYIXD66e0ag

Datum

26-05-2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 19:45

Docent

Bruno Storm