Home Events (Archive) - Edanz Agenda Stemexpressie (onderdeel van EdanZ Open Event)

Stemexpressie (onderdeel van EdanZ Open Event)

Kennismakingsworkshop Stemexpressie met Harm Jan Prins
– op donatie-basis – onderdeel van het EdanZ Open Event van zondag 14 juli, 19:00-20:00.

Volledig programma: https://www.facebook.com/share/ZgsABK9Eobife5dA/ / https://edanzagenda.nl/events/open-event-edanz/

About:
“Fijn om te horen dat ik een stem heb!” is een veelgehoorde reactie na een workshop stemexpressie.

Iedereen kent de emotionele kracht van de stem. Het is een hele directe manier om jezelf uit te drukken, je ziel naar buiten te brengen. En dat kan iedereen. Maar verbinding maken met onze eigen, pure stem is vaak lastig door alle laagjes, remmen en patronen die deze bedekken. Te vaak hebben we een negatief oordeel over onze eigen stem.

Stemexpressie gaat over het weer contact maken met je pure stem. Waarmee jij authentiek kunt uitdrukken wat er in je leeft. Om jezelf weer een stem te geven! We klinken met onze stem, dat is vrijer dan zingen. Er is geen goed of fout. Het is leuk om te doen, maar ook verdiepend voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

In deze workshop zullen we een aantal korte oefeningen doen om je kennis te laten maken met verschillende aspecten van stemexpressie en ook jou te laten ervaren dat je een stem hebt die gehoord mag worden!

Harm Jan is stemexpressie- en ademcoach en geeft workshops, een-op-een-sessies en coachingstrajecten. “Voor mij is de stem een instrument om te onderzoeken én uit te drukken wat er bij mij leeft. Het schept ruimte en biedt toegang tot een rijkdom aan ervaringen. Meditatief, expressief en transformatief.

www.harmjanprins.nl

Datum

14-07-2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Docent

Harm Jan Prins
Harm Jan Prins
Website
https://harmjanprins.nl/overmij