Stembevrijding, Yoga en Cacao Ceremonie

Op 18 Januari gaan we de magie van stembevrijding combineren met de magie van cacao. Pure Cacao is het meest complexe voedsel op aarde en wordt al eeuwen gebruikt in ceremonies. Cacao is veel meer dan de chocolade die wij kennen. Het wordt beschreven als een fluistering in het hart of een sterke stem om weer contact te maken met Moeder natuur. Oude culturen zien Cacao als een spirit en intelligentie die we alleen met het hart kunnen waarnemen. Wij gaan hier samen een stukje van ervaren.

We zullen deze avond beginnen met samen intenties zetten voor de avond en vervolgens zal de cacao worden uitgedeeld. Nadat wij bewust de cacao op ons hebben laten inwerken, gaan wij verder met het tweede deel van de avond. Dit deel van de avond zal wat actiever zijn en bestaan uit het doen van speelse lichaamsgerichte oefeningen om ons lichaam lekker warm te maken en om ook ons innerlijk kind vrij te laten. Vervolgens gaan wij ook oefeningen doen met onze stem en naar buiten brengen wat binnenin ons leeft.
Je zult merken dat de combinatie van cacao en stembevrijding je hart en je keelchakra helemaal open zullen zetten, wat voor een fijn gevoel van verbinding zorgt.

Kortom, het wordt een mooie avond met veel liefde voor onszelf en voor elkaar.

Hilde Bos en Niek Wierenga

Aanmelden kan via: Hilde@Heeling.org

 

Date

18-01-2023
Expired!

Time

19:00 - 22:00

Bijdrage

€30,00

Docent

Hilde Bos
Hilde Bos
Email
hilde@heeling.org

Mijn naam is Hilde Bos, ik ben 27 jaar en woon sinds een paar jaar in het mooie Groningen. Voordat ik in Groningen kwam wonen heb ik veel de wereld over gereisd en onderweg ook veel workshops gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanaf jongs af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat te maken had met persoonlijke groei, mentale en fysieke gezondheid en spiritualiteit. Op mijn 20e heb ik de opleiding gedaan tot Yoga Docent in Griekenland, daarna heb ik mij nog verdiept in Mindfulness, Reiki, NLP en intuïtieve ontwikkeling. Naast een interesse in persoonlijke groei heb ik ook een ontzettend grote passie voor het maken van muziek. Ik zing, speel piano en gitaar en schrijf mijn eigen nummers. In 2020 heb ik de opleiding gevonden die eigenlijk alles voor mij samenbrengt, namelijk Stembevrijding. Bij stembevrijding gebruik we klanken om naar buiten te brengen wat er diep van binnen in ons speelt. Zelf heb ik ervaren dat dit een enorm helende manier is om onverwerkte emoties te verwerken en om onszelf te leren uiten en onze plek in deze wereld in te nemen.

Mede-organisator

Niek Wierenga
Niek Wierenga
Email
Hilde@Heeling.org