Stembevrijding en de 4 Emoties

Heb jij ook wel eens de neiging om keihard te schreeuwen of om in huilen uit te barsten, maar hou je dit in omdat het niet gepast is in het moment?
De hele dag door voelen wij emoties, maar vaak houden wij deze emoties binnen. Wanneer wij dit doen slaan de emoties zich op in ons lichaam en kan dit zich gaan uiten in bijvoorbeeld buikpijn, nekpijn of een opgejaagd gestrest gevoel. Kortom, het is niet goed voor ons of voor ons lichaam.
Hoe fijn zou het zijn als je de ruimte krijgt om je emoties helemaal te uiten?
Daar is deze cursus voor bedoeld, om jou alle ruimte te geven om er te zijn met alles wat er in jou leeft en wat naar buiten gebracht wil worden.
We gaan diep in onze emoties duiken en ervaren hoe het is om deze echt te voelen. Vervolgens is er ook ruimte om hier uiting aan te geven. Dit doen we aan de hand van verschillende oefeningen, zowel met ons lichaam als met onze stem.

De cursus zal bestaan uit vier avonden met iedere avond een andere basis emotie als thema. De eerste avond draait om de emotie Angst, de tweede avond gaan we aan de slag met de emotie Woede, de derde avond met de emotie Verdriet en de vierde avond met de emotie Vreugde.

Je kunt meedoen aan de hele cursus, of de avonden los volgen.
Wanneer? 4 woensdagen van 19:00-21:00

  • 08/02 (Angst)
  • 22/02 (Woede)
  • 08/03 (Verdriet)
  • 22/03 (Vreugde)


Kosten? De losse avonden kosten € 25,- per avond, als je je voor de hele cursus opgeeft, krijg je een korting van € 20,- en betaal je dus €80,-

Opgave: Hilde@Heeling.org

Datum

08-02-2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:00
Hilde Bos

Docent

Hilde Bos
Email
hilde@heeling.org

Mijn naam is Hilde Bos, ik ben 27 jaar en woon sinds een paar jaar in het mooie Groningen. Voordat ik in Groningen kwam wonen heb ik veel de wereld over gereisd en onderweg ook veel workshops gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanaf jongs af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat te maken had met persoonlijke groei, mentale en fysieke gezondheid en spiritualiteit. Op mijn 20e heb ik de opleiding gedaan tot Yoga Docent in Griekenland, daarna heb ik mij nog verdiept in Mindfulness, Reiki, NLP en intuïtieve ontwikkeling. Naast een interesse in persoonlijke groei heb ik ook een ontzettend grote passie voor het maken van muziek. Ik zing, speel piano en gitaar en schrijf mijn eigen nummers. In 2020 heb ik de opleiding gevonden die eigenlijk alles voor mij samenbrengt, namelijk Stembevrijding. Bij stembevrijding gebruik we klanken om naar buiten te brengen wat er diep van binnen in ons speelt. Zelf heb ik ervaren dat dit een enorm helende manier is om onverwerkte emoties te verwerken en om onszelf te leren uiten en onze plek in deze wereld in te nemen.