Spiegelogie fanclub

Beste fan,

De Fanclub cursus gaat over onvoorwaardelijke liefdevolle steun te ontvangen voor jouw wensen en je successen te delen! Er is weer gelegenheid om bij elkaar te komen :-)! De fanclub is een avondcursus geworden. Cursussen en opleidingen zijn toegestaan volgens de richtlijnen.
 
1- Als je van plan bent om deel te nemen, stuur dan graag een mail naar fanclubgroningen@gmail.com, (spontaan langskomen kan helaas niet)
 
Omdat ik (Vincent) dit vrijwillig organiseer en op een uur reizen van Edanz woon, vind ik het fijn dat je je opgeeft voor 14u op de dag van de fanclub. Dan weet ik hoeveel fans er komen en of het doorgaat. Check dan ook graag je mail voor 16u op die dag i.v.m. eventuele wijzigingen. Dit voorkomt verrassingen voor jezelf.

 

2- In de centrale ruimte word je verzocht om een mondkapje te dragen, deze kun je (graag!) afdoen in de studio waar we de fanclub geven. Mondkapje is ook te koop bij Edanz.
3-We gaan vanuit dat je kennis hebt genomen van het corona protocol en daarin zelf je verantwoordelijkheid neemt.

Een ieder is van harte welkom om mee te komen doen. Voel je vrij, mocht je na één keer nooit meer komen, dan blijven we toch jou fan!
We stellen het op prijs als je jezelf laat informeren over Spiegelogie (Willem de Ridder) en het fenomeen van de fanclub.
(mail fanclubgroningen@gmail.com voor meer info)

Praktisch: 
Kosten: €2,50
Data: 27 mei, 10 en 24 juni, 8 en 22 juli.
Aanmelden: fanclubgroningen@gmail.com
Meer info: fanclubs.nu

Ter inspiratie: (spelregel 14 uit de handleiding van het “fanclub spel”)
overvloed en dankbaarheid
Overvloed is de natuurlijke staat van het universum. Het is de vrij stromende energie, die letterlijk overal in onuitputtelijke voorraad aanwezig is en gratis beschikbaar is voor iedereen die zich opent om het te ontvangen.
Als wij geen totale overvloed in ons leven ervaren, weten we dat we ons met hand en tand verzetten tegen de natuurlijke stroom van overvloed. We openen ons voor overvloed, door dankbaarheid te voelen voor alles wat we al hebben.

 

Datum

27-05-2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00