Home Events (Archive) - Edanz Agenda Stembevrijding Spelen met je Stem // Playing with your Voice

Spelen met je Stem // Playing with your Voice

Spelen met je stem (English Below)

De lente komt er weer aan, en dat betekent dat we weer meer naar buiten mogen treden, en daarbij hoort ook lekker spelen! Vandaar mijn workshop Spelen met je stem.

Kinderen zijn heel goed in de hele dag spelen en als volwassenen lijkt het wel alsof wij vergeten zijn hoe dit moet. Dit terwijl spelen ook heel goed is voor volwassenen, en daarnaast, niet onbelangrijk, ook heel LEUK!

Dus voel je de roep om je innerlijke kind weer los te laten en vrij te laten spelen?
Wees dan welkom bij Spelen met je Stem!
Een avond waar we met speelse oefeningen aan de slag gaan met onze stem en waar je weer even kind mag zijn.

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Stuur dan een mail naar hilde@heeling.org

——————————–—-

Playing with your Voice

Spring is coming and that means going outside again to… PLAY.

Children are very good at playing and exploring all the time and it seems like we, grown ups, have forgotten to play, even though playing is very good for adults as well. It keeps us creative and most important, it is simply FUN!

So do you feel the calling to let your inner child roam free again?
Feel welcome at the workshop Playing with your Voice.
An evening full of fun activities to activate your voice and let your inner child free.

Curious, or do you have questions? Send an email to hilde@heeling.org

Datum

18-04-2024
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00
Categorie

Docent

Hilde Bos
Email
hilde@heeling.org
Website
https://www.heeling.org

Mijn naam is Hilde Bos, ik ben 29 jaar en woon sinds een paar jaar in het mooie Groningen. Voordat ik in Groningen kwam wonen heb ik veel de wereld over gereisd en onderweg ook veel workshops gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanaf jongs af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat te maken had met persoonlijke groei, mentale en fysieke gezondheid en spiritualiteit. Op mijn 20e heb ik de opleiding gedaan tot Yoga Docent in Griekenland, daarna heb ik mij nog verdiept in Mindfulness, Reiki, NLP en intuïtieve ontwikkeling. Naast een interesse in persoonlijke groei heb ik ook een ontzettend grote passie voor het maken van muziek. Ik zing, speel piano en gitaar en schrijf mijn eigen nummers. In 2020 heb ik de opleiding gevonden die eigenlijk alles voor mij samenbrengt, namelijk Stembevrijding. Bij stembevrijding gebruik we klanken om naar buiten te brengen wat er diep van binnen in ons speelt. Zelf heb ik ervaren dat dit een enorm helende manier is om onverwerkte emoties te verwerken en om onszelf te leren uiten en onze plek in deze wereld in te nemen.