“SamenZijn” EDANZ ZONDAG-SPECIAL (meditatie & concert met Freek & Linnet)

‘Samen-zijn’ Edanz zondag special

Een middag in het teken van van verlangen en verbinding met elkaar in Liefde (met voor iedereen een verrassing!)  Voor stellen, singles, jong en oud.

Met Freek Kroon en Linnet van der Wal

Een middag waar meditatie, magische klanken, warmte en passie je meenemen op reis naar diepe ontspanning, zacht bewegen en uitbundig mee-hummen met mantras, in feestelijke sfeer.

De Klank verbindt je met de Bron: jouw unieke frequentie. Het herinnert ons aan geborgenheid en oer-vertrouwen, een diepe verbinding met het grote oneindige universum waaruit wij zijn ontstaan.

Je kunt een heerlijk diepe en helende ontspanning ervaren. Een mens in harmonie creëert een omgeving in harmonie. Laat tijd, ruimte, meningen of gemoedstoestanden varen. Vind de weg terug naar je hart, geef je over aan jezelf en aan elkaar.
Laat de Liefde stromen!

 

Praktisch

Tijd: Zondag 16 mei 14.30 – 17.00 uur
Kosten: €25 pp. Kaarten (verplicht!) van tevoren kopen bij  soulresonance

*******

Freek Kroon verzorgt maandelijks meditatieve klankreizen bij EdanZ.

Hij is van-huis-uit drummer en docent en kent een lange carrière in bands en theaterproducties: van pop tot klassiek tot jazz, van Zappa tot The Lion King, in binnen- en buitenland.  Daarnaast werkt hij nu al z’on 10 jaar als freelance illustrator.

Freek houdt zich al geruime tijd bezig met klankschaal-massage, meditatieve muziek en ligconcerten. Kijk verder op: Soulresonance

Linnet van der Wal heeft na haar muziek-& theateropleiding veel ervaring mogen opdoen in diverse theatergezelschappen en eigen producties.
De laatste jaren combineert zij energiewerk met muziek. Dit doet zij met shamanic healing, rigpa energetic healing en klankreizen via Mundoarmonia en LifeHeartMusic.

Dit jaar bracht Linnet haar cd ‘Child from the Light’ uit. Lees meer bij: Linnet van der Wal

Beiden verzorgen tevens live-muziek bij 5 Rhythms, Ecstatic Dance en Yoga.

Datum

16-05-2021

Tijd

14:30 - 17:00

Bijdrage

€25,00
Freek Kroon

Docent

Freek Kroon
Telefoon
06 5140 6185
Email
mail@soulresonance.nl
Website
https://www.soulresonance.nl/