Rebalancing Workshop

Workshop massage vanuit de Rebalancing benadering.

Heb je interesse in massage, ontspanning en aandacht voor jezelf en de ander? Tijdens deze workshop maak je kennis met de Rebalancing benadering. Rebalancing omvat verschillende factoren zoals massage, ademhaling, lichaamshouding en lichaamsbewustzijn.

Of je nu een professional bent die zijn of haar vaardigheden wil uitbreiden of een nieuwkomer die geïnteresseerd is in de kunst van het aanraken, deze workshop biedt iets voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustwording en aanraking.

Tijdens de workshop zullen we verschillende technieken en benaderingen van rebalancing massage verkennen:

Contactvolle aanraking

Lichaamshouding en gronding

Verschillende massage technieken

Verdiepend onderzoek tijdens de aanraking

 

Voor meer informatie en om je aan te melden, neem contact op met ons via

Gerard Mintjes, info@rebalancingleeuwarden.nl

www.rebalancingleeuwarden.nl

Cor van der Wekken, info@intouch-rebalancing.nl

www.intouch-rebalancing.nl

Datum

21-04-2024

Tijd

13:00 - 16:00

Bijdrage

€40,00

Locatie

Studio 5

Docent

Gerard Mintjes
Gerard Mintjes
Telefoon
058-7009779
Email
info@rebalancingleeuwarden.nl
Website
https://rebalancingleeuwarden.nl/wie-ben-ik/

In 2001 ben ik begonnen met masseren. Rond die tijd gebeurde er veel in mijn leven, ik werd me meer bewust dat ik een sensitief mens was en kreeg interesse in zelfontwikkeling door yoga, psychologie en spiritualiteit. In de loop van de jaren heb ik dit verdiept door o.a rebalancing®, non-dualiteit en Zijnsoriëntatie. Momenteel ben ik padloper en leerling bij Michael Steinau, leraar Zijnsoriëntatie. Daarnaast ben ik ademcoach. Ik heb lange tijd gewerkt in de gehandicaptenzorg met kinderen, jongeren en volwassenen. Naast rebalancingsessies geven werk ik parttime als zorgverlener. In mei 2015 heb ik de opleiding Rebalancing® afgerond. In de loop der jaren heb ik mijn eigen vorm van werken ontwikkeld, waarbij ik ervaringsgericht en intuïtief werk.