Quantum Yoga ~reeks van 5

Reeks van 5 ~ Quantum Yoga + 1 Clearing / Healing

Vanaf 11 juni start er een reeks van 5 lessen!
Waarin ontspanning en aandacht centraal staan. Ons bewustzijn vormt de basis samen met de Yin Yoga, ademhaling, eindontspanning en bekrachtigingen. En wanneer ik het heb over bekrachtigingen komt er een extra dimensie bij! Heel leuk om te kunnen delen dat er 1 les in deze reeks een Quantum healing / clearing zal zijn. Ik verzorg deze avond samen met Marta Langereis. Sessies als deze verzorg ik regelmatig individueel en inmiddels samen met Marta vanuit de Cosmic Heart Sisters. Het doet zoveel moois met mensen op allerlei fronten en lagen, het voelt heel rijk om dit nu ook met jullie te gaan delen.

Kort stukje over een Quantum Healing:
Je komt door een diepe ontspanning in een verruimd bewustzijn in jou, waardoor er zowel fysiek, energetisch als psychisch blokkades kunnen worden opgeschoond. Je bewustzijn zorgt voor een verschuiving in je energieveld. Waar ben jij op afgestemd? Marta en ik werken in die momenten vanuit een verruimd bewustzijn en vormen de brug naar jouw bewustzijn. Wij zijn een bedding en helen jou niet! Het gebeurt wanneer jij aanwezig kunt zijn. Wij zullen deze sessies heel nauwkeurig en zuiver begeleiden.

Praktisch
Ik zal gebruik gaan maken van studio 3 in Edanz. Er is plek voor maximaal 13 mensen.
Spullen zijn aanwezig en thee ga ik ook voor zorgen!
Data: 11, 18, 25 juni 2, 9 juli
Tijd: van 19.30 tot 21.00.

Aanschaffen reeks
Je schaft een hele reeks aan. Een reeks van 4 Quantum Yoga en 1 Quantum Healing is €111,00 euro. Reeks betaling werkt wel zo prettig.  Bij aanschaf kun je altijd zelf kiezen om wel of niet te gaan of je geeft je plekje aan iemand anders mocht je een keer niet kunnen.
Mail naar: stefanie@stefaniekaiser.nl om een plekje te reserveren en om je reeks aan te schaffen.

Waarom Quantum Yoga?
We doen veel meer dan yoga! Iedereen levert een grote bijdrage en is enorm van waarde.
In eerste instantie voor iemand zelf en daarmee voor het grotere geheel, het collectief.
En dit besef is precies het puzzelstukje voor mij waarom deze Quantum Yoga zo belangrijk voelt. En wat een diepere ontspanning met je kan doen, waar het je naartoe brengt. Het verhuisd je iig naar een andere staat van hersengolven, waardoor je minder verstrikt raakt in gedachten en gevoelens en alles veel beter kunt overzien, hierdoor vernanderen . In de afgelopen reeks hebben Marta Langereis en ik twee keer een Quantum Healing – Clearing gegeven in de groep, die voor extra verdieping en verheldering heeft gezorgd. Ook hoe het groepsveld dan samenwerkt is bijzonder. Thema’s die worden aangeraakt en iedereen die een stukje hiervan ervaart op geheel eigen wijze.

Het lichaam kan soms zo strak, pijnlijk en ongemakkelijk voelen. Door jouw oprechte aandacht en de kracht van bewustzijn gaan er facetten die verbonden zijn aan het lichaam veranderen. Dit wordt sterker tijdens de yogareeks. Tijdens de lessen is er aandacht voor hoe je contact maakt met het lichaam en met je gevoel. De mind verstilt en je komt in je hartsbewustzijn terecht. Daar waar geen oordelen zijn, meer observatie en daardoor meer afstand van emoties, pijn, ongemak en gedachten aanwezig is. Een universele liefdesstroom komt tot ontwaken en stroomt verder door jou heen.

Door de Yin Yoga leer je om ruimte te maken en meer te zakken in je lijf. Op deze manier raak je het bindweefsel aan, dit is het zachte skelet van ons lichaam waar het water zich o.a. bevindt en kan stromen. Waar water stroomt….. komt er ruimte voor nog meer mogelijkheden. Daarbij creëer je nieuwe en andere ervaringen. Op deze manier kom je bij eigen informatie van binnenuit en kun je helder zien waar je nog in vast zit, wat niet prettig voor je is.

In de lessen zijn er vaak mensen die (diepe) inzichten krijgen, beter besluiten kunnen nemen, zich meer ontspannen voelen en een beter contact hebben met zichzelf en ook het leven.

Datum

25-06-2024

Tijd

19:30 - 21:00

Locatie

Studio 3
Categorie

Docent

Stefanie Kaiser

Mede-organisator

Marta Langereis