Poweryoga | CaroYoga

Poweryoga: Kracht en vitaliteit

Een actieve les waarin de zonnegroet centraal staat om het lichaam warm en soepel te maken en te houden. Ideaal als je beweging en ontspanning wilt combineren. We zoeken de grenzen die ons lichaam aangeeft en onderzoeken de mogelijkheden die tot onze beschikking staan om ons sterk en vrij te voelen. Bovendien maken we onze spieren sterker en verbeteren onze conditie. De energie die je al in je hebt komt los en gaat stromen.

Na de poweryogales bruisen de meeste mensen van energie en zijn tegelijkertijd rustig van binnen, een heel tevreden staat van zijn!

Poweryoga algemeen:

Dit is een groep die open is voor alle niveaus waarin ik mijn aanwijzingen aanpas aan degene die er zijn. Is dus ook mogelijk voor beginners, mits je redelijk gezond bent (geen ernstige blessures).

Ik geef een reeks lessen waarbij er een opbouw is in de oefeningen en bewustwording. De bedoeling is dat je je opgeeft voor een vaste groep 1x per week. Maar mis je toch een les mag je ook op een ander tijdstip gedurende de cursus inhalen bij een van mijn lessen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar caroyoga.nl@gmail.com

Lesrooster CaroYoga:

 

Datum

23-02-2024
Verlopen!

Tijd

18:00 - 19:00
Categorie

Docent

Caroline Bernard
Caroline Bernard
Telefoon
06 17876770
Email
caroyoga.nl@gmail.com
Website
https://www.caroyoga.nl/