Poweryoga gevorderd | CaroYoga

Poweryoga: Kracht en vitaliteit

Een actieve les waarin de zonnegroet centraal staat om het lichaam warm en soepel te maken en te houden. Ideaal als je beweging en ontspanning wilt combineren. We zoeken de grenzen die ons lichaam aangeeft en onderzoeken de mogelijkheden die tot onze beschikking staan om ons sterk en vrij te voelen. Bovendien maken we onze spieren sterker en verbeteren onze conditie. De energie die je al in je hebt komt los en gaat stromen.

Na de poweryogales bruisen de meeste mensen van energie en zijn tegelijkertijd rustig van binnen, een heel tevreden staat van zijn!

Poweryoga gevorderd:

Na een paar jaar poweryoga of ashtanga te hebben geoefend kun je meedoen met de gevorderde groep. Het gaat hier niet zozeer om hoe sterk of lenig je bent, maar meer in hoeverre je jezelf kent en voor jezelf kunt zorgen. Ik bied meer uitdagende houdingen aan waardoor je geconfronteerd wordt met je eigen ego, prestatiedrang, gemakzucht, etc… Belangrijk is dat je al in staat bent om eerst naar je lichaam te luisteren, en daarna pas naar mij, dat maakt je namelijk gevorderd!

Ik geef een reeks lessen waarbij er een opbouw is in de oefeningen en bewustwording. De bedoeling is dat je je opgeeft voor een vaste groep 1x per week. Maar mis je toch een les mag je ook op een ander tijdstip gedurende de cursus inhalen bij een van mijn lessen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar caroyoga.nl@gmail.com

Lesrooster CaroYoga:

Datum

16-09-2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:00
Categorie
Caroline Bernard

Docent

Caroline Bernard
Email
caroyoga.nl@gmail.com
Website
https://www.caroyoga.nl/