Playfight cirkel

Maandelijkse Playfight cirkel bij EdanZ in Groningen.

Bewust stoeien.

Centraal staan ‘verbinding maken’ met jezelf en met elkaar, en ‘je kracht leren kennen en gebruiken’, niet je spierkracht maar kracht in de zin van talent, je eigenheid ontdekken.

Als jonge leeuwen rollen we over de grond, dagen we elkaar uit, maken we plezier, trekken we (figuurlijk) aan elkaars oor of staart, leren we elkaar kennen, en groeien we met en door elkaar.

De cirkel waarin we dit doen is een veilige plek om hiermee bezig te zijn. In een aantal rituelen (spelregels) leid ik je door het Playfighten. In de rituelen zit ook verwerkt dat we met elkaar communiceren over hoe we de ander waarderen en over gevoelens die we ervaren bij het kijken naar een Playfight.

Sommige voelen dat het buiten hun comfortzone gaat, vinden het spannend om voor het eerst deel te nemen, anderen zijn meteen enthousiast en duiken er graag vol in. Achteraf zeggen mensen dat het Playfighten, ook met onbekenden, als vanzelf ging, dat ze meteen uit hun hoofd en in hun lichaam kwamen, dat het Playfighten innerlijke processen op gang bracht en dat het heerlijk was om hun lichaam te mogen gebruiken en hun kracht te voelen. Stralende gezichten…

Als je enige nieuwsgierigheid bij jezelf proeft: boek je ticket 😊

Neem contact met me op voor je vragen: 0610595851

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen! Warme groet, Maria
https://www.wildbodies.nl/

VOOR WIE IS PLAYFIGHT ?
De avond is voor iedereen die er plezier in heeft of voor wie het als een bevrijding voelt om het lichaam te gebruiken en het hoofd te vergeten.

Playfight is voor mensen van alle leeftijden en in alle condities.

Het is voor mensen die graag in verbinding staan met zichzelf en die nieuwsgierig zijn naar andere mensen.

Playfight is voor mensen die met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Meenemen: sportieve kleding (je kan zweten). Verder indien zelf gewenst: een eigen flesje water, een warme trui of dekentje, kniebeschermers (er liggen wel dikke matten, sommigen vinden het toch fijn om extra kniebescherming te dragen).

Eten en drinken: water is steeds voor handen, thee en fruit en chocola achteraf

Kosten:
Ticketprijs: 35 (+ gratis introducee!)
Strippenkaart voor 5x: 160

Voor tickets: https://hipsy.nl/event/46860-playfight-groningen?category-refer=-1

Je bent welkom! Ik wil Playfight met iedereen delen. Ook met jou. Samen plezier maken. Ik wil dat je je niet door de prijs laat weerhouden om te komen. Ik sta open voor het uitwisselen van diensten. Doe me een voorstel. Dat kan ik erg waarderen. Denk aan massage, een workshop die je zelf organiseert, een keer koken voor mijn gezin (eten we samen, hoe gezellig!), etc…

Omdat ik de bekendheid van Playfighten wil vergroten en om een community op te bouwen kan je gratis een introducee meenemen, in ieder geval tot en met mei.

ADRES EN BEREIKBAARHEID
E-danZ, Van Oldebarneveltlaan 6, Groningen
Parkeerplaatsen bij E-danZ
Vanaf Station Noord 7 minuten lopen

Tags:

Datum

02-05-2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 22:00

Bijdrage

€35,00

Meer info

Tickets

Locatie

Studio 9
Categorie

Docent

Maria Kouwenberg
Telefoon
0610595851
Email
maria@wildbodies.nl
Website
https://www.wildbodies.nl/