Persoonlijk Welzijnsplan

Er kunnen allerlei redenen zijn, in jezelf of in je omgeving, waardoor je er niet toe komt wat je eigenlijk wilt in je leven. Van op gang komen in de ochtend tot de zin in het leven (terug) vinden.

Bij de praktische workshop “Persoonlijk Welzijnsplan” ga je zelf, met ervaringsdeskundige hulp, je persoonlijk “levensplan” maken. Stap voor stap pas je de acties toe die bij jou in je dagelijks leven goed werken. Dat doe je omdat je vanuit eigen ervaring werkt. En als deelnemers leren we ook van elkaar. Ervaringen van anderen kunnen steunend en inspirerend zijn. De workshop richt zich op kracht en je kwaliteiten. Dat doen we door uit te gaan van vertrouwen, persoonlijke verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, opkomen voor jezelf en elkaar steun te geven en dit ook te ontvangen. Dit zijn de kernbegrippen van herstel. Het plan is vooral gebaseerd op wat je gemakkelijk doet. Je vult je gereedschapskoffer met alles waarvan je weet dat het bijdraagt aan je welbevinden. Andere hulpmiddelen helpen je om te ontdekken wat je zelf kunt doen als het minder makkelijk met je gaat en dan de zon in de bloem weer ziet schijnen.

De workshop wordt begeleid door Vincent

Voor vragen, mail gerust: vincentherstelacademie@gmail.com

 

Let op: Het is nodig om je van tevoren in te schrijven en een kaartje te kopen. Kaartjes zijn €2,50 per stuk, inclusief een kopje thee.

Inschrijven en een kaartje kopen kan via het oranje Inschrijf-knopje hiernaast (op telefoon naar beneden scrollen)!

Datum

04-09-2021
Verlopen!

Tijd

15:30 - 16:30

Docent

Vincent.
Email
vincentherstelacademie@gmail.com
Schuiven naar boven