Cursus Herstelacademie | Persoonlijk Welzijnsplan

Er kunnen allerlei redenen zijn, in jezelf of in je omgeving, waardoor je niet toekomt aan wat je eigenlijk wilt in je leven. Van op gang komen in de ochtend tot de zin in het leven (terug) vinden.

Bij de praktische workshop Persoonlijk Welzijnsplan ga je zelf, met ervaringsdeskundige hulp, je persoonlijk “levensplan” maken. Stap voor stap pas je de acties toe die bij jou in je dagelijks leven goed werken.

Dat doe je omdat je vanuit eigen ervaring werkt. En als deelnemers leren we ook van elkaar. Ervaringen van anderen kunnen steunend en inspirerend zijn. De workshop richt zich op je kracht en kwaliteiten. Dat doen we door uit te gaan van vertrouwen, persoonlijke verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, opkomen voor jezelf, elkaar steun geven en dit ook ontvangen. Dit zijn de kernbegrippen van herstel.

Het plan is vooral gebaseerd op wat je gemakkelijk doet. Je vult je gereedschapskoffer met alles waarvan je weet dat het bijdraagt aan je welbevinden. Andere hulpmiddelen helpen je om te ontdekken wat je zelf kunt doen als het minder makkelijk met je gaat om dan de zon weer te zien schijnen.

Wanneer: woensdag 27 oktober, 3, 10 & 17 november | van 10.00 – 12.00 uur
Trainer: Vincent – voor vragen, mail gerust: vincentherstelacademie@gmail.com

 

De herstelacademie bij Edanz is een plek om tot jezelf te komen en werken aan je eigen herstel. Lees hier meer over de Herstelacademie en hoe je mee kunt doen.

Datum

27-10-2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Docent

Vincent.
Email
vincentherstelacademie@gmail.com
Schuiven naar boven