Opstellingengroep Liefde & Relaties 2023

Wil je graag aan de slag met het thema liefde & relaties en met opstellingen? Dan is de opstellingengroep misschien wat voor jou. Door meerdere keren samen te komen met dezelfde mensen, ontstaat er ruimte voor echte verdieping en verandering. Je krijgt in een half jaar tijd de gelegenheid om jouw patronen en blokkades te onderzoeken op het gebied van liefde & relaties. Je doet inzichten op en kunt stappen zetten in jouw persoonlijke proces.

Als we bij elkaar komen, is er veel ruimte voor eigen inbreng. We werken met dat wat er wil ontstaan. Soms doen we opstellingen in kleine groepen en soms in de groep als geheel. Iedere deelnemer krijgt in ieder geval de gelegenheid om minimaal 1 keer een opstelling te doen in de groep met een vraag die op dat moment speelt. Daarnaast is er gelegenheid om je eigen thema’s te verkennen in kleine groepen, groepsopstellingen, als representant, enzovoorts.

We werken met verschillende vormen van opstellingen, dit is afhankelijk van het thema of de vraag die er speelt. Denk aan familieopstellingen, opstelling van het verlangen (IZR-methode), maar ook aan opstellingen waarbij we als een groep een bepaald thema onderzoeken.

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers en we komen 1 keer per maand bij elkaar, 6 keer in totaal.
Kosten: € 240.- voor 6 bijeenkomsten.

Aanmelden kan via: https://www.deliefdespraktijk.nl/opstellingengroep-liefde-relaties/.

Wil je graag meer weten over deze opstellingengroep? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer en samen kunnen we kijken of het iets voor je is. wilma@deliefdespraktijk.nl / 06-41452027

Datum

20-06-2023

Tijd

19:00 - 22:00
Wilma Postma

Docent

Wilma Postma
Telefoon
06-41452027
Email
wilma@deliefdespraktijk.nl
Website
http://www.deliefdespraktijk.nl