Opstellingen

Opstellingen: met nieuwe ogen kijken naar jezelf en je relatie(s)
Hoe zou het zijn om met nieuwe ogen te kijken naar jezelf en je (liefdes)relaties? Bijvoorbeeld om te onderzoeken welke plek je inneemt ten opzichte van de ander. Of om te ontdekken waarom je altijd dat ene doet, terwijl je ergens weet dat het je niet helpt. Om iets te doorbreken of om een helder inzicht te krijgen. Om datgene boven tafel te krijgen, bewust te maken, van wat je wellicht tegen houdt.
Zaterdag 23 maart 2024 organiseer ik een middag waarin we werken met verschillende vormen van opstellingen, zoals familieopstellingen en opstelling van het verlangen.
In een opstelling wordt dat wat nog onbewust invloed heeft op jouw leven zichtbaar. Je krijgt inzicht in de dynamieken die voortkomen uit jouw familiesysteem en vandaag de dag jouw relaties beïnvloeden. Je gaat met nieuwe ogen kijken en zien welke patronen je tegenhouden. Je onderzoekt waar de ruimte zit om een stap te zetten. Je kan nieuwe keuzes maken en een beweging starten vanuit vrijheid.
We werken met 3 vraagstellers. Je vraag of thema hoeft nog niet kraakhelder te zijn. Het kan ook een richting zijn, iets wat je niet precies weet. Je wilt iets onderzoeken, bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt in je relaties. Tijdens de workshop verkennen we jouw vraag en werken we toe naar datgene wat we gaan opstellen. We kiezen op dat moment welke vorm van opstellen het meest passend is. Dat kan een familieopstelling zijn, maar ook een opstelling van het verlangen.
Je hoeft geen ervaring te hebben met opstellingen. Dit geldt voor vraagstellers en voor representanten. Een heel bijzondere ervaring waar iedereen aan kan meedoen. Ook representanten/waarnemers krijgen vaak, zonder een vraag in te brengen, een nieuwe kijk op thema’s die spelen.
Locatie: Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6 in Groningen
Kosten: 95 euro voor vraagstellers, 25 euro voor representanten/waarnemend deelnemer (incl. koffie, thee, lekkers)
Meer info en aanmelden?

Datum

23-03-2024
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

EdanZ

Docent

Wilma Postma