Opleiding Luisterkindwerker

Wil jij Luisterkindwerker worden?   Dat kan! In september start de opleiding bij EdanZ.

Een Luisterkindwerker werkt op energetisch niveau. Doormiddel van een foto stem je af op het onbewuste van de ander en maak je contact met zijn of haar ziel. Je luistert in de energie naar iedereen die gehoord wil worden. Dit kan een klein kindje zijn dat moeite heeft met inslapen en elke nacht huilend wakker wordt, of bijvoorbeeld een volwassene die steeds emotioneel in dezelfde patronen stapt, of een dementerende waarvan de familie graag wil weten hoe deze zich nu echt voelt.

De opleiding tot Luisterkindwerker duurt een half jaar. Je leert afstemmingen maken volgens de Luisterkind-methode die is ontwikkeld door Diana Hendriks.

Tijdens de opleiding leer je te luisteren naar alles wat gehoord mag worden. En je leert de beelden, woorden, handelingen en gevoelens volgens de methode van Diana Hendriks te vertalen naar de aanvrager. Door de informatie die je krijgt inzichtelijk te maken, vindt er bij de aanvrager bewustwording en heling plaats. Dit kan gaan over hoe het met iemand is en welke emoties of blokkades er zijn. Over wat er ten grondslag ligt aan de hobbels en weerstanden die iemand in het dagelijkse leven op zijn of haar weg tegenkomt. Kindstukken kunnen worden herkend en geheeld, blokkades worden opgeheven of er worden handvatten aangereikt om er in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan.

Ook kan het zijn dat er tijdens een afstemming informatie over een vorig leven voorbij komt, of dat er overleden mensen bij iemand zijn die graag gehoord willen worden. Tijdens de opleiding leer je hoe je hier mee omgaat en hoe je deze informatie verwerkt in het verslag.

De opleiding
De opleiding bestaat uit 5 verplichte dagen verdeelt over 6 maanden. In de tussenliggende weken ga je thuis aan de slag met de theorie en ga je oefenen. De studiebelasting is ongeveer 6-10 uur per week. Een lesdag bestaat uit veel oefenen, het doornemen van de theorie en de vragen die er zijn komen ruimschoots aan bod. Ik ben als trainer gedurende de hele opleiding beschikbaar voor feedback, het beantwoorden van vragen en als klankbord. Binnen de opleiding worden de extra modules, levensbrug, geboorte verwerking en kinderwens aangeboden.

Jouw investering is 1525,-

Al het studiemateriaal is inbegrepen en ook koffie, thee, sap en wat lekkers. Zelf dien je een schrijfblok, pen en eventueel een warm vest of dekentje en sokken of pantoffels mee te nemen.

Je rondt de opleiding af met het behalen van een diploma. Hiervoor dien je de gehele opleiding gevolgd te hebben en voor de verschillende soorten afstemmingen een voldoende gehaald te hebben.

Voor wie?
Iedereen met interesse in mensen kan Luisterkindwerker worden. Zo is het bijvoorbeeld een mooie extra aanvulling voor wie al coach, begeleider, therapeut is. Ook is de opleiding heel geschikt voor leerkrachten of ouders die meer inzicht willen krijgen in het gedrag van kinderen.

Wanneer? 
Start 7 september, Kan gewijzigd in overleg met cursisten. Doordeweekse dag van 10.00 tot 16.30.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar praktijkluisterlicht@gmail.com.  Of te bellen onder nummer 06-15496407. Ook voor vragen of als je meer informatie wilt ben je van harte welkom om te bellen of te mailen.

Deze mbo-opleiding is CRKBO geregistreerd. Hierdoor is de opleiding vrijgesteld van BTW overdracht.

Hartelijke groet, Anita Wiersma

Meer info:
Naam: Anita Wiersma
telefoonnr: 0615496407
emailadres: praktijkluisterlicht@gmail.com

website: www.praktijkluisterlicht.nl

 

Datum

07-09-2021

Tijd

10:00 - 16:30
Categorie