Training Herstelacademie | Ontdek jouw intuïtieve creatieve plezier!

Je kunt je hier opgeven voor deze training

 

Creativiteit kan een enorme voedingsbron zijn tijdens herstel. Wil jij ook creatiever zijn, maar doe je het niet? Omdat je denkt dat je het niet kan, of je werk niet mooi genoeg is. Zeg dan nu JA tegen je verlangen en ga jouw creativiteit anders ervaren!

Ook jij bent creatief

Ik weet: alles wat je nodig hebt zit al in jou!

Ga je aandacht op het creatieve proces richten in plaats van het product. Ervaar wat er in jou gebeurt, als je intuïtief creatief aan de slag gaat. Waar word je blij van? Daar zit jouw inspiratie. Natuurlijk ontmoet je ook je problemen of weerstand. Daarmee gaan we aan de slag. Kloppen je gedachten hierover of heb je te maken met beperkende overtuigingen? Ik noem ze je draken en leer je via drakenfluisteren, overtuigingen te transformeren. Daardoor voel jij je creatief vrijer en ontdek je: ik mag ALLES maken. Puur zoals het intuïtief in je opkomt. Mijn werk mag er Zijn.

Creativiteit werkt helend

Dit transformeren werkt door in je hele leven. Wie van zichzelf buiten de lijntjes mag gaan kleuren, zal zich ook op andere gebieden minder aanpassen. Al creërend leer je jezelf meer te accepteren en je intuïtie te vertrouwen. Je ervaart: ik mag er op mijn manier zijn. Zo werkt creativiteit helend, zonder dat je aan een thema hoeft te werken.

Mindfulness en nog meer

De cursus is een creatieve mindfulness-cursus, omdat het je leert waar te nemen hoe de basiselementen van creativiteit (kleur, lijn, vorm) op jou inwerken. Wat je voelt en denkt. Maar het is ook een inspiratiecursus én een creatieve doe-cursus, die je inzicht geeft op jouw manier van doen. Waar volg je je (creatieve) verlangen en waar houd je jezelf tegen? Durf je te doen? Met eenvoudige tekenoefeningen om het waarnemen te oefenen én creatieve inspiratieopdrachten om je eigen werk te maken. Er wordt voornamelijk gewerkt met kleurpotloden en een collageopdracht. Andere materialen kan je meenemen als je dat fijn vindt.

WANNEER:

Zes bijeenkomsten om de week vanaf dinsdag 11 oktober

  1. di 11 okt
  2. di 25 okt
  3. di 8 nov
  4. di 22 nov
  5. di 6 dec
  6. di 20 dec

 

Geef je hier op voor deze training

 

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact met mij op.

Datum

11-10-2022

Tijd

13:30 - 16:00
Categorie
Evelien Stadt

Docent

Evelien Stadt
Email
info@vanuitjebron.nl