Energy yoga (yin yoga en yoga nidra)

Energy Yoga

Energy Yoga is een manier waarin de adem, Yin Yoga & Yoga Nidra centraal staan.  Deze unieke combinatie vormen: Energy Yoga.
Energy Yoga helpt je bij het ontvangen van energie, een vermoeid lichaam, een stijf lichaam, meer bewustzijn, het ervaren van meer ruimte in je lijf.

Tijdens een Energy Yoga les vormen de houdingen uit de Yina Yoga een manier om je bindweefsel en gewrichten te versoepelen.  Door deze Yin houdingen rek je de dieperliggende spieren en maak je het bekkengebied los. Het is een fijne manier om te bewegen en je lichaam sterker en gezonder te maken. In het begin  kan je lichaam weerstand tonen, je voelt van alles in je lijf, wat als onprettig kan aanvoelen. Het kan zijn dat je mind denkt: Ik haak af en juist dan is het belangrijk om deze manier van bewegen wat vaker en langer te ervaren om vervolgens te kijken of het bij je past.

Na het ervaren van de verschillende Yin houdingen heeft het lichaam tijd nodig om na te voelen, zodat je ontspanning kunt toe laten. Voor de ontspanning sluit de Yoga Nidra hier heel mooi bij aan. Je hoeft tijdens de Yoga Nidra alleen maar comfortabel te liggen en naar mijn stem te luisteren.

Deze twee vormen van Yoga samen vormen de Energy Yoga. Yoga waar je energie van krijgt en waar de energie weer door je lichaam kan stromen.

Voel je welkom!

 

Praktisch: 
Aanmelden: Je meldt je aan door op deze link te klikken. Je ontvangt vervolgens een mail van mij met de link naar Zoom. als het live kan, dan voor aanmelden of vragen mail naar: stefanie@stefaniekaiser.nl
En kun je een keer niet mee doen? Geen probleem! Ik maak opnames van de Yoga Nidra, zodat je deze nog eens kunt doen op een gewenst moment.
Kosten: €15,00 euro ( en de lessen gaan offline verder zodra we weer offline mogen)
Tijd: 19.00- 20.20 Uur

 Data: 6,13,20 april,  4, 18, 25 mei,  1, 8, 15, 22 juni

Datum

29-06-2021

Tijd

19:00 - 20:20
Categorie
Stefanie Kaiser

Docent

Stefanie Kaiser
Email
stefanie@stefaniekaiser.nl
Website
https://www.stefaniekaiser.nl/