Online ~ Avond van de Man

Een avond helemaal voor jezelf!

We doen oefeningen om weer ‘uit je hoofd’ te komen en de stilte in jezelf te ontdekken. En daarmee tevens de verbinding met je lijf, gevoel en levensenergie te herstellen. Vandaaruit ontstaat er dan natuurlijkerwijs weer een ontspannen en krachtige verbondnheid met jezelf, anderen en je omgeving.

De avonden zijn ook een spiegel om jezelf als man beter te leren kennen.
Mannen vinden zichzelf terug in het gezelschap van andere mannen. Door het ontmoeten van medemannen, zonder strategieën en zonder maskers, kun je op een dieper niveau je eigen mannelijkheid ervaren, en kun je andere mannen meer als broeder of vriend gaan zien, steunen en ook gesteund worden.

Iets voor jou? Meld je dan nu aan!

Praktisch: 
Aanmelding via: sacredspiritwork@gmail.com.
Informatie: sacredspiritwork@gmail.com.
Donatie €15,00
Informatie over Niravo:
Mijn naam is Niravo den Heijer, na vele jaren gewerkt te hebben als militair en als professioneel brandweerman en reddingsduiker, heeft het bestaan mij een andere kant op doen bewegen. Na een grensverleggende maar ook wonderbaarlijke ontdekkingsreis, waarin ik kwetsuren rondom mijn mannelijkheid heb kunnen helen en transformeren werk ik als coach en lichaamsgericht psychotherapeut. Ik zie het als mijn missie om nu anderen te begeleiden op weg naar een natuurlijker en ontspannen verbinding met zichzelf, en daarmee het leven.

Datum

13-05-2021

Tijd

19:30 - 21:30
Categorie
Niravo den Heijer

Docent

Niravo den Heijer
Email
sacredspiritwork@gmail.com
Website
https://www.sacredspirit.work/