Moving forward – after dealing with abortion

Ervoor kiezen om afscheid te nemen van je kindje is een ingrijpende, tegenstrijdige en soms eenzame ervaring. Een ervaring die je waarschijnlijk vooral alleen hebt moeten doorstaan.

Misschien herken je bij jezelf gevoelens van schaamte of schuld en de neiging om je ervaring geheim te houden, weg te drukken of te willen vergeten. Maar dat heelt je niet.

Belangrijk is dat je je keuze een plekje geeft en rust en vergeving ervaart in de situatie. Dat kan.

Je kunt je kindje bestaansrecht geven. Je bent moeder geworden en dat heeft je in beweging gebracht. Ook als jullie elkaar hebben losgelaten. Door ernaar te kijken zeg je ´ja´ tegen je volledige zijn en die van je kindje.

Maar met aandacht en liefde naar de gebeurtenis kijken kan lastig zijn.

Ik nodig je daarom van harte uit om iets te delen en de zwaarte van de situatie eraf te halen met behulp van Emotioneel Freedom Techniques (EFT).

EFT is een liefdevolle, evidence-based methode om emoties, stress en trauma met behulp van acupressuurpunten om te zetten in gevoelens van vergeving, acceptatie, liefde en ontspanning. Door te tappen op de acupressuurpunten in combinatie met het uitspreken van zinnen, kunnen de overactieve (getraumatiseerde) hersengebieden ontladen en weer normaal gaan functioneren. Je zal dan merken dat je in het dagelijks leven andere gedachten en emoties rondom het verleden gaat ervaren.

Tijdens de bijeenkomst doen we vanuit ontspanning en veiligheid een EFT-tappingsessie op de geblokkeerde thema´s en gevoelens die ingeprent zijn. Met respect voor onszelf en respect voor de ander: er wordt niets geforceerd. Misschien denk je, hoe kan dat, want iedere ervaring is toch anders? Dat klopt. En toch, zelfs als je situatie verschilt van die van een ander zijn er op een diepere laag cruciale overeenkomsten te vinden. En weet: je brein pikt altijd datgene op wat voor jou belangrijk is en resoneert.

Praktische info:

– Welkom om eenmalig of maandelijks deel te nemen aan een sessie.

– Volg de pagina https://www.facebook.com/De-Vier-Pijlers-van-Geluk-113629343509761/

voor updates en informatie

– Bijdrage: 27,50

– Inloop: 15 min. voor aanvang, zaal 5

– Verzeker je plekje door je op te geven via de ticketlink.

– Vragen? info@suzanneiwema.nl

Wie weet tot gauw,

Suzanne

Www.suzanneiwema.nl

Datum

27-05-2022
Verlopen!

Tijd

14:30 - 16:30
Suzanne Iwema

Docent

Suzanne Iwema
Telefoon
0612517446+
Email
info@suzanneiwema.nl
Website
https://suzanneiwema.nl/

Suzanne Iwema is Healer en Toegepast Psycholoog en alleenstaande moeder van twee kinderen Haar geluksapp met maandelijkse reflectieoefeningen en uitdagende challenges kun je installeren via gelukspijler.passion.io Meer info op www.suzanneiwema.nl of lees over het 12-Weekse programma: www.suzaneiwema.nl/vier-pijlers-van-geluk Gespecialiseerd in: Traumabehandeling en EFT Moeder/kindspiegeling Energetische behandelingen Positieve Psychologie