Home Events (Archive) - Edanz Agenda Mindfulness voor kinderen 8-12jr (open workshop Community Event)
willemien jager

Mindfulness voor kinderen 8-12jr (open workshop Community Event)

⭐ Mindfulness voor kinderen met Willemien Jager – op donatie-basis – onderdeel van het EdanZ Community Event van zondag 26 mei. Volledig programma: https://edanzagenda.nl/events/edanz-community-event/

✨ Wil je graag dat je kind eens kennis maakt met mindfulness?
Dit kan tijdens het EdanZ Community Event. Daar zal ik in de middag twee keer een korte workshop meditatie en mindfulness verzorgen geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar oud. Op een speelse en afwisselende manier zal ik kinderen laten ervaren hoe ze de rust in zichzelf kunnen vinden. Als ouders van de allerjongsten graag mee willen doen, dan mag dat.

Aanbod Willemien zondag 26 mei:
🔸 15:45-16:15 Mindfulness voor kinderen 4-7jr
🔸 17:15-17:45 Mindfulness voor kinderen 8-12jr

🐚 Deze middag heb ik twee thema’s. De ene workshop gaat over de zee en de ander over een reis met Nellie de schildpad 🐢. Naar aanleiding van dit thema doen we samen oefeningen. Denk bijvoorbeeld aan het horen ruisen van de zee door een schelp (luistermeditatie), wandelen op het strand (loopmeditatie) en een mindful yoga oefening waarbij we een zeester worden. Ik werk ook met een handpop, dat is Nellie de schildpad. Samen met haar gaan we oefeningen doen.

👋 Mijn naam is Willemien Jager, 52 jaar en jarenlang gewerkt als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Sinds vorig jaar ben ik werkzaam als Holistisch kindercoach en verzorg ik meditatie en mindfulness op scholen en BSO’s. Graag tot ziens bij EdanZ!

Bij EdanZ hebben we ook speel- en kleurmateriaal voor kinderen. We bezitten over een ruim binnenplein met grasveldje waar plek is voor buitenspelen. We zetten graag een kind-vriendelijke plek neer. Voel je welkom samen met je kind.

Datum

26-05-2024
Verlopen!

Tijd

17:15 - 17:45

Docent

Willemien Jager